GTA 5 ile İlgili Açıklamalar Devam Ediyor

2013'e şimdiden damgasını vuracağı belli olan GTA 5 için geçtiğimiz günlerde kafalardaki soruların bir kısmını giderecek bilgiler gelmişti. Bu haberimizi okumadan önce eğer o bilgileri gözden kaçırdıysanız, GTA 5 Yeni Detaylar Açıklandı yazımızdan bakmanı

GTA 5 ile İlgili Açıklamalar Devam Ediyor

2013'e şimdiden damgasını vuracağı belli olan GTA 5 için geçtiğimiz günlerde kafalardaki soruların bir kısmını giderecek bilgiler gelmişti. Bu haberimizi okumadan önce eğer o bilgileri gözden kaçırdıysanız, GTA 5 Yeni Detaylar Açıklandı yazımızdan bakmanızı tavsiye ederiz. Bu bilgilerin yanında yeni bir video da yayınlayan Rockstar, yeni iki bilgi ile oyuncuların merakını gidermeye devam ediyor.

Bu bilgilerden ilki GTA 5'in oynanış süresi. Oyunun ne kadar sürdüğünü merak eden oyunculara Rocsktar'ın verdiği cevap, "Red Dead Redemption kadar sürecek" oldu. Red Dead Redemption'ın oynanış süresinin 20-30 arası sürdüğünü düşünürsek, GTA 5 süre açısından tatmin edici bir oyun deneyimi sunacak.

GTA 5'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2. tanıtım videosu:

GTA 5'in İkinci Fragmanı
OYUN

GTA 5'in İkinci Fragmanı

Geçtiğimiz günlerde GameInformer dergisinin konu aldığı ve ikinci videonun 14 Kasım'da yayınlanacağı söylenen GTA 5'in ikinci videosu için bekleyiş sona erdi.

Bilgilerden ikincisiyse, GTA 5'in sonuyla ilgili. Açık dünyada 3 farklı karakterin hikayesini sunacak olan oyun, bizlere 2 farklı oyun sonu vaadediyor. Rockstar, oyunun iki farklı sona sahip olacağını şimdiden doğruladı.

Önceki bilgilerin dışında gelen bu yeni haberler, sizi bilemem ama bizim GTA 5 açlığımızı gittikçe arttırıyor. 2013 ilkbaharını sabırsızlıkla bekliyoruz.

YORUMLAR