GTA 5 Korsan Ekipler Tarafından Kırıldı

3DM ve SKiDROW tarafından kırılan GTA 5 ile online mod oynamak hazırlanan Crack dosyasıyla mümkün değil, ancak Los Santos'un geniş haritasındaki tüm görevlerin eksiksiz bir şekilde çalışacağı varsayılıyor.

GTA 5 Korsan Ekipler Tarafından Kırıldı

Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde korsan oyun dünyasının ana hedefininin Grand Theft Auto 5 olduğunu duyurmuştuk. Torrent siteleri üzerinden indirme linkleri paylaşılırken Crack dosyasının en geç bir haftada hazırlanmış olması bekleniyordu. Ne var ki, iki farklı ekip bu süre bile dolmadan ayrı Crack versiyonlarını Torrent sitelerinden paylaşmaya başladılar. Crack dosyası kullananları bekleyen tehditler ve özellikle de 14 Nisan öncesi yayınlanan dosyaların açabileceği zararlar hakkında kullanıcıları uyardığımız yazıya burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz:

GTA 5 Korsancılığında Kritik Gelişme

Haberin çıkmasından uzun bir süre geçmeden ilk ses getiren ekipler 3DM ve SKiDROW oldu. Kırılamaz denilen FIFA 15'i birkaç ay önce kıran 3DM ekibi, internet camiası içerisinde büyük bir heyecanla takip edilirken GTA 5'in de güvenlik konusunda taviz vermeyen bir sistemle çıkacağı düşünülüyordu. Oyunu Steam üzerinden indirmek isteyenler internet hızı yüksek olmasına rağmen yavaş bir indirme işlemine tabii tutulması, oyun dosyalarının kriptolanmış olarak ulaştırılmasıydı.

Ne var ki, korsan oyunlar için Crack dosyaları hazırlayan iki marifetli ekip, senelerdir beklenen GTA 5'in PC versiyonunu bir hafta bile dolmadan korsan oyunculara sunmayı başardılar. Rockstar Games, bu oyunun kırılamayacağı konusunda çok iddialıydı, ama sonuçlar tam aksini gösteriyor. Elbette online mod oynamak Crack dosyası ile mümkün değil, ancak Los Santos'un geniş haritasındaki tüm görevlerin eksiksiz bir şekilde çalışacağı varsayılıyor. Yanlış bir Crack dosyası nedeniyle bilgisayarınızın kalıcı bir hasar almasını önlemek istiyorsanız yukarda paylaştığımız bağlantıya göz atmanızı öneririz.

Not: Tamindir olarak sağlamış olduğumuz bağlantıların hiçbiri korsan değildir ve şirket politikası olarak korsan bağlantı paylaşımı gerçekleştirmiyoruz.

Orjinal oyuna erişmek istiyorsanız hemen aşağıda yer alan bağlantı butonundan lisanslı oyuna ulaşmanız mümkün.

Korsan oyunların faydalı ve zararlı yanlarını açık bir tartışma platformuna çevirdik ve bu videolar altında sizi de aynı sohbete dahil etmek isteriz.

Korsan Oyunların Faydaları
Tamindir TV

Korsan Oyunların Faydaları

Korsan Oyunlar günümüzde sektör içerisinde yer alan en büyük hadiselerden biri olsa da sıra işin detaylarını anlatmaya geldiğinde, ağızlara fermuar çekiliyor.

Korsan Oyunların Zararları
Tamindir TV

Korsan Oyunların Zararları

Korsan oyunlar hakkında açmış olduğumuz dosyamızın geçen seferki başlığı Korsan Oyunların Faydaları isimli bir video çalışması oldu. Ne var ki, işin tek bir taraftan yakalamamak ve daha geniş kapsamlı bir inceleme yapabilmek için bu sefer de Korsan Oyunların Zararları konusunu ele aldık.

GTA 5 PC Hileleri Yayınlandı

YORUMLAR