GTA 5 Sürprizlerle Dolu Bir Oyun Olacak

Oyunseverlerin dört gözle çıkışını beklediği Rocstar'ın GTA serisinin son oyunu olacak olan GTA 5 için yeni detaylar paylaşıldı.

GTA 5 Sürprizlerle Dolu Bir Oyun Olacak

Oyunseverlerin dört gözle çıkışını beklediği Rocstar'ın GTA serisinin son oyunu olacak olan GTA 5 için yeni detaylar paylaşıldı. Daha önceden açık dünya yapısının eşsiz olacağı bilgileri açıklanan GTA V'in bu açık dünyasının tek düze bir yapıda olmayacağı ve aniden karşınıza çıkabilecek rastgele olaylara ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Bir süredir Rockstar tarafından paylaşılan ekran görüntüleri ve videolarda da önceki oyunlarda bulunmayan denizaltı gibi farklı öğeler ön plana çıkmış bu öğelerin oyunda nasıl bir etkisi olacağı merak konusu olmuştu. 

Yeni bilgiler GTA 5'in geçtiği Los Santos ve Blaine Country bölgesinde rastgele patlak veren dinamik olaylara zaman zaman şahit olacağımızı işaret ediyor. Kimi zaman GTA 5 serüvenimize devam ederken soygunlara denk gelebileceğiz. Bu noktada ise olaylar oyuncunun tercihlerine göre belirlenebilecekmiş. Oyuncu dilerse soyguncuların planını bozabilecek ve pozitif bir saygınlık kazanacak ya da soygunculara kaçmaları için yardımcı olabilecek ve ganimetin bir kısmını pay olarak alabilecek.

Bütün bu bilgiler ise oyunu daha büyük bir heyecan ile beklememize sebep olmakta.

FIFA 14'ün Mobil Sürümünden Detaylar

YORUMLAR