GTA 5 Tofaş Modu ile Los Santos Sokaklarında Şahin'iniz ile Yanlama Keyfini Kaçırmayın!

GTA 5'i Doğan ve Şahin'le oynamaya ne dersiniz?

GTA 5 Tofaş Modu ile Los Santos Sokaklarında Şahin'iniz ile Yanlama Keyfini Kaçırmayın!

GTA 5 bilgisayar versiyonu çıktığından beri oyun severler birçok farklı GTA 5 modu ile bu oyunu daha renkli hale getirmeyi başardılar. GTA 5 için yayınlanan son oyun modu ise ülkemizden bir parçayı oyuna taşıyor. GTA Türk ekibi tarafından geliştirilen GTA 5 Tofaş Modu, Tofaş'ın efsaneleşmiş arabaları olan Doğan ve Şahin'i Los Santos yollarında kullanabilmenizi mümkün kılmakta. Mod sayesinde güvenli bir şekilde tüplü ve öfkeli olarak asfaltta lastik yakabilir, aracınızla yanlayarak sıfır çizebilirsiniz.

GTA 5 Tofaş Modu ile oyuna eklediğimiz Tofaş arabaları Los Santos Customs modifiye garajlarında modifiye ederek tercihlerimize uygun şekilde yapılandırabiliyoruz. Arabanızın boyasını değiştirebileceğiniz gibi jantlarını, egzozunu değiştirebilir, aracınıza neon ışıklar ekleyerek nerede olursanız olun varlığınızı belli edebilirsiniz.

GTA 5 Tofaş Modu'nu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Bu modun resmi bir GTA 5 modu olmadığını belirtmekte fayda var; bu da eğer oyunun orijinal versiyonuna sahipseniz oyunun sunucularından banlanabileceğiniz anlamına geliyor. GTA 5 Tofaş Modu'nu nasıl yükleyebileceğinizi bu sayfa üzerinden öğrenebilir, yine aynı sayfadan modu indirebilirsiniz:

http://oyun.tamindir.com/gta-5-tofas-modu/

GTA ve Crossy Road Oyunlarını Seviyorsanız Bu Oyunu Kesinlikle Oynamalısınız!

GTA 5 Tarayıcıda ve Mobil Cihazlarda Nasıl Oynanır

GTA 5 İçinTofaş Şahin Modu Çıktı!
OYUN

GTA 5 İçinTofaş Şahin Modu Çıktı!

GTA 5'in bilgisayara çıkışıyla birlikte mod kullanımının önü de açılmış oldu. İnsanlar çok ilginç modlar yaptılar. Sonunda beklenen mod da geldi.

YORUMLAR