GTA 5 Yeni Bir Rekora İmza Attı

Take Two GTA 5 ile ilgili çarpıcı detayları açıkladı.

GTA 5 Yeni Bir Rekora İmza Attı

2013 yılının en iyi oyunu seçilen GTA 5 başarıya doymuyor. Rockstar tarafından geliştirilen ve Take Two tarafından dağıtımı yapılan GTA 5 hatırlanacağı üzere sonbahar aylarında Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapmıştı. Oyun çok kısa bir süre içerisinde çok büyük bir satış rakamı yakalamış ve video oyunları tarihine geçmişti. GTA 5'in bu başarısının daha da büyüyerek devam ettiği Take Two'nun açıkladığı son rakamlarla ortaya çıkıyor.

Take Two yayınladığı son istatistiklerde GTA 5'in tam 32.5 milyon kopyasının dağıtıldığını duyurdu. Bu rakam neredeyse ülkemiz nüfusunun yarısına eşit. Oyunun sadece konsol versiyonlarının piyasada olduğunu belirtmekte de fayda var; çünkü PC versiyonu daha çıkış yapmayan oyunun PC versiyonu ile birlikte yeni bir satış ve dağıtım yükselmesi yaşayacağı kesin.

Take Two dağıtılan 32.5 milyon kopyanın çoğunun satın alınmış olduğunu belirtiyor. Oyunun bir süre önce çıkan online modunun oyuna canlılık kattığını ve çıkışındaki problemlere rağmen yoğun bir ilgi görmekte olduğu paylaşılan bilgiler arasında. Rockstar da oyunun tek kişilik ve online modları için birçok yeni içeriği geliştirmekte olduğunu açıklıyor. PC versiyonunun çıkmasının ardından GTA 5'in başarısını ne denli geliştireceğini büyük ihtimalle yakın zaman içerisinde göreceğiz.

Grand Theft Auto: San Andreas Windows Phone Versiyonu Çıktı!

YORUMLAR