GTA 5'in Steam Fiyatı Düştü!

GTA 5'in Steam versiyonunda indirim yapıldı

GTA 5'in Steam Fiyatı Düştü!

Eğer siz de uzun bir süre GTA 5'in PC versiyonunun çıkmasını beklemenize rağmen oyunun Steam üzerindeki ön sipariş fiyatın gördükten sonra şoka uğradıysanız sizin için güzel bir haberimiz var. Grand Theft Auto 5'in ilk olarak oyun konsolları için çıkışının üzerinden 1 seneden fazla bir süre geçti. Bu süre içerisinde oyunun yenilenmiş grafiklere sahip Xbox One ve PlayStation 4 versiyonları da çıktı. Fakat GTA 5 PC versiyonunun çıkışı iki defa ertelenerek 2015 Martı'na sarktı. Oyunu merakla bekleyen milyonlarca PC oyuncusu ise büyük bir üzüntü yaşıyor.

GTA 5 PC versiyonu kısa bir süre önce ön siparişe açılmıştı. İlk olarak Aral Game üzerinde ön siparişe açılan oyun 180 TL fiyat etiketiyle oyunculara sunulmuştu. Oyunun Steam üzerindeki dijital versiyonu da biraz gecikmeyle ön siparişe açılmıştı. Fakat bu dijital versiyon oyunun Aral Game üzerinde satılan versiyonu gibi kutulu değildi ve 199.00 TL fiyat etiketine sahipti. Genel olarak oyunların dijital versiyonlarının biraz daha makul fiyatla satılması beklenirken böle bir fiyat politikası izlenmesi anlaşılır gibi değildi.

Nihayet durumla ilgili bir güncelleme yapıldı ve GTA 5'in Steam versiyonunun fiyatı düşürülerek 179 TL'ye çekildi. Oyunun dijital versiyonunu hala kutulu versiyondan ucuz değil. Fakat dijital versiyonu 1 Şubat'a kadar ön sipariş veren oyuncular GTA: San Andreas'ın dijital kopyasına da ücretsiz sahip olabilecekler. Oyunun ister dijital, ister kutulu versiyonunu ön siparişle satın aldığınızda oyun içinde kullanılmak üzere 1 milyon dolar paraya sahip olabileceksiniz. Bu para GTA Online ve oyunun tek kişilik modu içerisinde yarı yarıya paylaştırılıyor.

GTA 5 PC versiyonunu Steam üzerinden ön siparişle satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Dying Light İndirmeye Açıldı

YORUMLAR