GTA 5'te Daha Önce Hiç Görülmemiş Bir Gizem Bulundu

GTA 5 oyuncuları, peşine düşmek ve aylarca aramak için yeni bir gizem buldu. Sizce bunun oyun içerisinden ne gibi bir görevi olabilir?

GTA 5'te Daha Önce Hiç Görülmemiş Bir Gizem Bulundu

Çıktığı ilk günden bu yana içerisinde bulundurduğu sırlarla gündeme gelmeye devam eden GTA 5'te, daha hiç görülmemiş ya da fark edilmemiş bir başka gizem daha ortaya çıktı. Oyuncular şimdi bu sırrı çözmenin peşinde.

KarmaIngram1 takma isimli bir Twitter kullanıcısı, daha önce kimsenin görmediği bir telefon numarasını paylaştı. GTA 5'in bilgisayarlar için yayınlanmasının ardından oyunun dosyalarını tek tek inceleyenler, gizli telefon numaralarının hepsini gün yüzüne çıkarmışlardı. Onların bile gözünden kaçan bu telefon numarası, sadece oyunun hikaye bölümlerinde çalışıyor ve henüz ne anlama geldiği bilinmeyen bazı olaylara sebep oluyor.

Her üç karakterle de cep telefonunuzdan 1-999-367-3767'yi tuşladığınızda, hemen üzerinizde anlamsızca bir bomba patlıyor. Ardından tekrar telefonunuza baktığınızda, normal temanın değiştiğini görüyorsunuz. Daha ilginci ise telefonu arar aramaz, numaranın rehberinize "Black Cellphones" şeklinde kayıt edilmesi. 

GTA 5 oyuncuları bu olay hakkında şimdiden onlarca komplo teorisi üretmiş durumdalar; ancak bunun tam olarak ne işe yaradığını sadece yapımcılar biliyorlar. Daha önceki gizemleri çözmek için aylarını veren çılgın oyuncuların, bu telefon numarasının altında yatar gerçeği bulmak için de uzun süre ter dökeceklerini şimdiden görebiliyoruz. Sizce bu telefon numarası ne işe yarıyor olabilir? DLC paketi ile alakası var mıdır?

GTA 5 Oyuncuları 9 Aydır Bir Barajı Patlatmaya Çalışıyorlar

Take-Two'nun En Büyük Gelir Kapısı Hala GTA 5

Lindsay Lohan GTA 5 İçin Açtığı Davada Hüsrana Uğradı!

YORUMLAR