GTA 5'teki Gizli Öğeleri Bu Haritayla Daha Kolay Keşfedin

Los Santos'taki gizemleri kolayca keşfetmeye ne dersiniz?

GTA 5'teki Gizli Öğeleri Bu Haritayla Daha Kolay Keşfedin

Eğer GTA 5'in senaryo modunu oynadıktan sonra oyundaki bütün gizli öğeleri keşfetmeye niyetlendiyseniz yayınlanan bu yeni GTA 5 Haritası oldukça işinize yarayacak.

Bilindiği üzere GTA 5'te ana senaryo görevlerinin yanısıra keşfedilecek birçok farklı uğraşı, kişiselleştirme seçenekleri, gizli öğe ve eşyalar bulunmakta. Açık dünya tabanlı Grand Theft Auto 5'te büyük bir oyun haritası bulunurken bu haritanın her yerini keşfetmek günlerinizi alabilir. Fakat gideceğiniz yeri biliyorsanız bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşte GTA 5 oyuncu kitlesi tarafından geliştirilen bu Los Santos haritası bize ne ararsak kolay ve hızlı bir şekilde bulma imkanı veriyor.

İnternet tarayıcınız üzerinden faydalanabileceğiniz gibi Android ve iOS cihazlarınıza da yükleyebileceğiniz GTA Haritası'nda kullanıcılara tıpkı Google Maps benzeri bir arayüzle Los Santos'a göz atma imkanı veriliyor. Kullanıcılar kontrol panelini kullanarak diledikleri öğelerin yerini harita üzerinde işaretleyebiliyor, kendi notlarını haritaya ekleyebiliyor. Harita görünümünü uydu veya yol görünümüne dönüştürebileceğiniz gibi haritaya zoom yapabiliyor ve haritayı döndürebiliyorsunuz.

GTA Haritası'nda oyundaki gizli eşyaların yerleri işaretleniyor. Dilerseniz bu tür toplanabilir eşyalardaki ilerleme sürecinizi kaydedebiliyorsunuz. Oyundaki silahlar, avlanma yerleri, modifiye garajları, giyim mağazaları, paraşüt ve yarış başlangıç noktaları gibi yerlerin hepsini GTA Haritası üzerinde görebilirsiniz. GTA 5'i oynarken bir yandan da mobil cihazlarınız üzerinde veya 2. monitörünüzde GTA Haritası'na göz atabilmeniz mümkün.

GTA Haritası'nı ücretsiz olarak indirmek ve kullanmaya başlamak için bu bağlantılara tıklamanız yeterli:

Need for Speed 2015'in Grafikleri Oyuncuların Aklını Alacak

YORUMLAR