GTA Online Yaz Güncellemesi Yayımlanma Tarihi Belli Oldu

Rockstar Games, yaptığı açıklama ile birlikte GTA Online yaz güncellemesi yayımlanma tarihi belli oldu. Peki, yaz güncellemesi ile GTA Online'a neler eklenecek?

Red Dead Redemption 2 ve Grand Theft Auto 5 oyunlarının geliştiricisi Rockstar Games, Temmuz ayının sonlarında GTA Online için büyük güncelleme yayımlanacağını duyurmuştu. Rockstar Games, yaptığı açıklama ile birlikte GTA Online için yayımlanacak olan yaz güncellemesinin yayımlanma tarihi belli oldu. GTA Online yaz güncellemesi ile ilgili detaylar haberimizde.

GTA Online Yaz Güncellemesi Yenilikleri

  • Galaxy Super Yatch ile CO-OP Görev İmkanı.
  • Yeni CO-OP Görevler.
  • Yeni Arazi Araçları
  • Yeni Spor Arabalar
  • Spor Araba Oluşturucu
  • Yeni Soygun Görevleri

GTA 5 (Grand Theft Auto V) Satışları Dudak Uçuklatıyor!
OYUN

GTA 5 (Grand Theft Auto V) Satışları Dudak Uçuklatıyor!

Take-Two Interactive, 2020 mali yılı için ilk çeyrek sonuçlarını paylaştı.

GTA Online için yayımlanacak olan yaz güncellemesi ile birlikte Galaxy Super Yacht'e sahip olan oyuncular, arkadaşları ile birlikte co-op olarak görevler yapabilecek. Yeni co-op görevleri aksiyon dolu dakikalar vaat ediyor. GTA Online'da Galaxy Super Yacht'lerin fiyatı 6 milyon dolar ila 10 milyon dolar arasında değişiyor.

Galaxy Super Yacht sahipleri için eklenecek olan co-op görevlerinin yanı sıra GTA Online'a yeni arazi araçları ve spor arabalar gibi yeni araçlar eklenecek. Ayrıca bazı yeni açık tekerlekli yarışlar ve açık tekerlekli araba yarış oluşturucusu gelecek. Birtakım iyileştirmeler de gerçekleştirilecek.

GTA Online Yaz Güncellemesi Ne Zaman Yayımlanacak?

  • PC: 11 Ağustos 2020
  • PS4: 11 Ağustos 2020
  • Xbox One: 11 Ağustos 2020

Rockstar Games, Temmuz ayının sonlarında Red Dead Online ve GTA Online için büyük güncelleme yayımlanacağını açıklamıştı. 28 Temmuz'da Red Dead Online için büyük bir güncelleme yayımlandı. Peki, GTA Online için yaz güncellemesi ne zaman yayımlanacak? Rockstar Games tarafından yapılan açıklama ile birlikte yaz güncellemesinin tarihi belli oldu. Ücretsiz yaz güncellemesi 11 Ağustos tarihinde yayımlanacak.

GTA Online'ın ilerleyen zamanlarda daha fazla güncelleme alması bekleniyor. Bu zamana kadarki en büyük güncelleme olarak nitelendirilen güncelleme, yıl sonunda yayımlanacak. Bu güncelleme ile birlikte soygun görevleri gelecek. Rockstar Games, büyük güncellemeler yayımlayarak GTA Online'ı güncel tutmayı hedefliyor.

YORUMLAR