GTA V Ön Siparişte

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulacağının haberini yaptığımız GTA V Rockstar Games tarafından resmen an itibariyle ön siparişe sunulmuştur. Hayranlarında büyük bir sevince neden olan bu olay Rockstar Games’in sosyal medya hesaplarından bugün itibariyl

GTA V Ön Siparişte

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulacağının haberini yaptığımız GTA V Rockstar Games tarafından resmen an itibariyle ön siparişe sunulmuştur. Hayranlarında büyük bir sevince neden olan bu olay Rockstar Games’in sosyal medya hesaplarından bugün itibariyle duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde perakendecilere mektup yolladığını aktardığımız Rockstar Games yakında çıkacak olan oyunu GTA V’i Playstation 3 ve Xbox 360 için ön siparişe sundu.

Şimdilik sadece konsol sahiplerinin satın alabileceği GTA V’in Amerika’daki fiyatı 60 dolar olarak belirlendi. Bu fiyat İngiltere’deki perakendecilerde ise 39.99 Sterlin olarak belirlendi. Oldukça iyi bir fiyata GTA V’i ön sipariş edebilir ve oyun çıkar çıkmaz sahip olabilirsiniz. GTA V için ön sipariş verebileceğiniz web siteleri ise aşağıda listelenmiştir.

İngiltere’deki Perakendeciler:

-          GAME Xbox 360 ve PlayStation 3

-          HMV Xbox 360 ve PlayStation 3

-          Play Xbox 360 ve PlayStation 3

-          Zavvi Xbox 360 ve PlayStation 3

Amerika’daki Perakendeciler:

-          Amazon Xbox 360 ve PlayStation 3

-          Best Buy Xbox 360 ve PlayStation 3

-          GameStop Xbox 360 ve PlayStation 3

-          Rockstar Warehouse Xbox 360 ve PlayStation 3

-          Walmart Xbox 360 ve PlayStation 3

YORUMLAR