GTA V PC İçin Çıkacak mı?

Artık çıkışına az bir süre kalan oyun dünyasının yaramaz çocuğu GTA serinin en yeni ve en olay oyunu GTA V için PC oyuncularını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Öncelikle oyunun sadece günümüzün var olan konsollarına yani Playstation 3 ve Xbox 360

GTA V PC İçin Çıkacak mı?

Artık çıkışına az bir süre kalan oyun dünyasının yaramaz çocuğu GTA serinin en yeni ve en olay oyunu GTA V için PC oyuncularını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Öncelikle oyunun sadece günümüzün var olan konsollarına yani Playstation 3 ve Xbox 360’a duyurulduğunu söylemekte fayda var, eğer oyunu PC platformunda oynamaya hevesleniyorsanız hevesiniz kursağınızda kalacaktır.

Yaklaşık 5 ay sonra çıkması beklenen GTA V’in 2013’ün bahar aylarında piyasada olması bekleniyor. Ancak oyunun sadece Playstation 3 ve Xbox 360 versiyonları duyuruldu, bu yüzden dünyadaki oyuncu kitlesinin büyük bir kısmını oluşturan PC oyuncuları bu duruma fazlasıyla bozuldu. Rockstar Games konu ile ilgili, yani GTA V PC versiyonuna dahil herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu durumda, PC oyuncularının canını fazlasıyla sıktı çünkü akıllara Red Dead Redemption geliyor, bildiğiniz gibi Rockstar Games’in bu efsanevi yapımı sadece konsollar için çıkış yapmış ve PC oyuncularını üzmüştü. Aynı durumun GTA V içinde olabileceği ihtimali bile birçok oyuncuyu tedirgin ediyor.

Ancak ortaya çıkan bir görsel akılları karıştırmakla beraber PC oyuncularında büyük bir sevince neden oldu. Resmiyeti veya bir kesinliği olmamasına rağmen GTA V’nin ön sipariş kutusunda PC versiyonu ibaresini görüyoruz. Daha öncede buna benzer görseller görmüştük, kimisi gerçek kimisi sahte idi ancak bu görselin akıbeti bilinmiyor. GTA V PC versiyonu çıkacak mı? Bu bir bilinmez, PC oyuncularının elinden gelen tek şey beklemek olacaktır.

&

 

 

YORUMLAR