GTA V'in Hikayesine Dair Yeni Bilgiler

GTA V’in çıkışına artık aylar kala oyunun önemli merkezlerce ön incelemeleri yapılmaya devam ederken bu sefer bizlere CVG dergisi yeni sayısında oyunun hikayesine yönelik bazı bilgiler paylaşacak. Oyunun hikaye bölümü ile ilgili spoiler yemek istemiyorsa

GTA V'in Hikayesine Dair Yeni Bilgiler

GTA V’in çıkışına artık aylar kala oyunun önemli merkezlerce ön incelemeleri yapılmaya devam ederken bu sefer bizlere CVG dergisi yeni sayısında oyunun hikayesine yönelik bazı bilgiler paylaşacak. Oyunun hikaye bölümü ile ilgili spoiler yemek istemiyorsanız lütfen bu haberin devamını okumayınız zira keyfiniz kaçabilir.

GTA V’in serinin diğer oyunlarına göre daha esnek ve sık olmayan bir hikaye yapısı bulunuyor. GTA serisin diğer oyunlarında bugüne kadar hep sert ve sık hikayeler ile karşılaştık ama yeni oyun ile birlikte hikaye yapısında önemli değişiklikler bulunuyor.

Oyunda üç farklı karakter olduğunu ve bunlar arasında geçiş yapacağınızı söylemiştik. Bu karakterlerden birisi olan Fraklin çift taraflı oynayacak ve kendisi bizimle çalışırken aynı zamanda suçluların peşinde olan bir ajan.

GTA V’in birçok noktasında gizlenmiş olan SCUBA botları ile denize dalış yapabileceğiz. GTA IV’de olduğu gibi GTA V’de de cep telefonu önemli bir yere sahip olacak. Cep telefonumuz ile görüntüler yakalayabileceğiz ve oyun bile oynayabileceğiz. Ayrıca oyunda birçok dinamik görev yer alacak.

Titanfall Playstation 4 İçin Çıkabilir

YORUMLAR