Haftanın iOS Oyunu: Mortal Kombat X

Mortal Kombat X'in mobil versiyonunu ücretsiz olarak indirmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Haftanın iOS Oyunu: Mortal Kombat X

Merhaba Tamindir takipçileri. Eğer yorucu bir hafta geçirdiyseniz haftasonunun gelmesi sizin için sevindirici bir gelişme olmuştur. Haftasonunun gelmesinin yanında size bir başka sevindirici haberimiz var. Yılların eskitemediği efsane dövüş oyunu Mortal Kombat X, iOS versiyonuyla oyun severlerin beğenisine sunuldu. Bildiğiniz üzere Mortal Kombat X yeni nesil konsollar ve bilgisayarlar için geliştiriliyordu ve henüz çıkış yapmadı. Oyunun bu versiyonları çıkmadan önce bir mobil versiyonu yayınlandı. Mortal Kombat X'ın iOS versiyonunu oyuncular iPhone telefonlarına ve iPad tabletlerine indirip oynayamaya başladılar. İşin güzel yönü oyunun ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil oyun olması.

Mortal Kombat X, Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilmiş bir dövüş oyunu. Bu da oyunun oldukça yüksek grafik kalitesine sahip olmasını sağlıyor. Oyundaki kahraman modellemeleri yüksek detaya sahip. Mortal Kombat X'te Scorpion, Sub-Zero, Sonya, Johnny Cage gibi klasik Mortal Kombat kahramanlarının yanısıra Kung Jin, Kotal Khan, Cassie Cage, D'Vorah gibi Mortal Kombat X'e özel yeni kahramanlar bizi bekliyor.

Mortal Kombat X, daha önceki Mortal Kombat oyunlarında olduğu gibi yüksek vahşet içeren bir oyun. Bu nedenle oyunu 18 yaşından küçük takipçilerimize tavsiye edemiyoruz.

Mortal Kombat X'i ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Mortal Kombat X Mobil Çıkış Videosu
OYUN

Mortal Kombat X Mobil Çıkış Videosu

Geliştiriciliğini Warner Bros'un üstlendiği Mortal Kombat X oyunun 14 Nisan'da PC, PS4 ve Xbox One çıkış yapacağı ve mobil sürümünün de aynı gün indirilmeye sunulacağı resmi olarak açıklanmıştı ancak süpriz bir şekilde

GTA 5 Tam 7 DVD ile Birlikte Gelecek!

YORUMLAR