Haftanın Ücretsiz Uygulamaları / Oyunları (27 Eylül)

Bu haftanın ücretsiz uygulamaları / oyunları nelerden oluşuyor? 27 Eylül haftasında indirilebilecek en iyi ücretsiz uygulama ve oyunları bir araya getirdik.

Anıl Özünaldım -

Bu haftanın ücretsiz uygulamaları / oyunları listesinde mobil kullanıcıları neler bekliyor? 27 Eylül haftasında her Android ve iOS kullanıcısının indirmesi gereken ücretsiz iOS ve Android uygulamalarını ve oyunlarını bir araya getirdik.

Haftanın Ücretsiz Uygulamaları / Oyunları Listesi (27 Eylül)

Kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamalar ile ücretsiz olan uygulamalar, çoğu mobil kullanıcıya göre birbirinden çok farklı olmasa da bu iki kategorinin birbirinden ayırt edilmesini sağlayacak birçok ayrıntı bulunuyor.

Ücretsiz uygulamaların büyük bir kısmı reklam içerir. Reklam içermeyen uygulamaların önemli bir kısmı ise kullanıcıların bazı özelliklerden yararlanması için öncelikle uygulama içi satın alma işlemi yapmasını gerektirir.

Oyun

Stresten Kurtulmak İçin En İyi Oyunlar

Ücretsiz olarak sunulan uygulamaların dezavantajları, kullanıcı deneyimini de son derece olumsuz etkileyebiliyor. Kullanıcı deneyimine önem verilen uygulama ve oyunlar istiyorsanız aşağıda yer alan kısa süreliğine ücretsiz olan Android ve iOS uygulamaları / oyunları tercih edebilirsiniz.

Aşağıdaki listede eğer beğendiğiniz bir uygulama ya da oyun olursa bunları daha sonra incelemek üzere kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haftanın Ücretsiz Android Uygulamaları

Haftanın Ücretsiz Android Oyunları

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Uygulamaları (iPhone / iPad)

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Oyunları (iPhone / iPad)

Benzer İçerikler

YORUMLAR