Hatalı Üretilen iPhone 11 Pro Deli Paraya Satıldı

Hatalı üretilen iPhone 11 Pro, çok yüksek bir rakama satıldı. Tek hata ise logonun yanlış yere konumlandırılmış olması.

hatali-uretilen-iphone-11-satildi

Hatalı üretilen iPhone 11 Pro, yüksek rakama satıldı. 100 milyonda 1 görülen hatalı iPhone 11 Pro, ciddi rakamdan alıcı buldu.

Hatalı Üretilen iPhone 11 Pro, Rekor Fiyata Satıldı

Twitter'da paylaşılan bilgiler, hatalı üretilen iPhone 11 Pro'nun rekor bir fiyattan satıldığını gün yüzüne çıkardı. iPhone 11 Pro'nun sadece arka kısmındaki logonun yanlış basılmış olması cihazı değerli yaptı ve 2.700 dolar fiyat etiketinden satıldı.

2.700 dolar şu anki kur ile hesapladığımızda 22 bin 110 TL'ye tekabül ediyor.

hatali-uretilen-iphone-11-pro-rekor-fiyata-satildi

Internal Archive Twitter hesabı, logosu yanlış basılan iPhone 11 Pro'nun 100 milyonda 1 kadar nadir veya "daha da nadir" görülebilebileceğini iddia ediyor. Hesaba göre, bu cihaz yakın zamanda 2.700 dolara satıldı. - Normal bir iPhone 11 Pro'nun fiyatından çok daha fazla. -

Twitter'da yapılan paylaşımda "Apple'ın aşırı derecede yüksek kalite kontrol uygulamaları nedeniyle herhangi bir yanlış baskının fabrikadan çıkması çok nadirdir. Bu cihaz bir müşteriye gönderildi ve bu onu delicesine ender yapıyor" cümlelerine de yer verildi.

Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Apple, hatalı bir üretim olmaması için çok dikkat ediyor. Her ne kadar da dikkat edilse bile gözden kaçabiliyor. Sonuçta insanoğlu hata yapabilir. Bizlerin de zaman zaman bazı kelimeleri yanlış yazdığımız oluyor. :)

Herkesin Seveceği Yeni iPhone 13 Pro Özelliği Ortaya Çıktı
MOBİL

Herkesin Seveceği Yeni iPhone 13 Pro Özelliği Ortaya Çıktı

Yeni iPhone 13 Pro özelliği gün yüzüne çıktı. Bu yıl Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 13 Pro ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Sizler logosu yanlış basılan iPhone 11 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Yeni iPhone Ne Zaman Çıkacak?

Apple son yıllarda tüm modellerini eylül ayında tanıtıyor olsa da bu durum, pandemi sebebi ile iPhone 12'lerde değişti. Etkilenen şey yalnızca tanıtım tarihi değil, satışa sunulma tarihi de oldu. Bildiğiniz üzere pandemi hala ana gündemimiz ve hastalığın nasıl seyredeceğini halen kestirmek mümkün değil.

Bu nedenle iPhone 13'ün ne zaman tanıtılacağını ya da ne zaman satışa sunulacağını konuşmak için erken olduğunu söyleyebiliriz. Yine de mevcut sızıntılar ve söylentiler en uygun takvim olarak Eylül 2021 - Ekim 2021 aralığını işaret ediyor.

YORUMLAR