Hayranlar Tarafından 9 Yılda Geliştirilen Pokémon Uranium Çıktı

Hayranlar tarafından 9 yılda geliştirilen Pokémon Uranium çıktı. İndirmek ve özellikleri hakkında bilgi edinmek için tıklayın!

Hayranlar Tarafından 9 Yılda Geliştirilen Pokémon Uranium Çıktı

Pokemon ilk çıktığı günden beri dünya üzerinde bir fenomen haline geldi diyebiliriz. Son zamanlarda çıkan Pokemon Go ile ününe ün katmış gibi görünebilir ama durum hiçte sandığımız gibi değil. Yüzmilyonlarca insan Pokemon'un farklı oyunlarını oynuyor ve bunlarından biri de bugün ortaya çıktı. Tam 9 sene boyunca bir Pokemon hayranı Pokemon Uranium'u geliştirdi ve ücretsiz olarak piyasaya çıkardı.

Pokemon hayranı biri tarafından geliştirilen Pokemon Uranium, telif hakları nedeniyle 192 spesifik özelliklere sahip (yeni güncellemeyle birlikte 8 tane daha gelecek) yeni pokemonla karşımıza çıkıyor. 30 saatin üzerinde oynanış süresi olan oyunda, toplamda 8 GYM, Tandor şampiyonası, evolve yapabilme, online özellikler savaş ve ticaret bulunuyor. Aşağıdaki videodan oynanışa dair bilgi edinebilirsiniz:

Oyun yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bir oyunu tek başına yapmanın her şeyden zor olduğunu daha iyi biliyor. Tam 9 senede geliştirilen Pokemon Uranium yarım kalmayan bir proje olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Umarız hak ettiği değer verilir ve Pokemon dünyasına yeni bir oyun kazandırılmış olur. Eğer oyunu indirmek isterseniz bu adrese tıklamanız yeterli. Tamamen ücretsiz olduğunu söylemiş miydim? 

Türk Emlakçılar Pokémon GO'nun Gücünü Fark Ederse Ne Olur?

YORUMLAR