HBO, House of the Dragon'un İlk Bölümünü YouTube'a Yükledi

Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragon dizisinin ilk bölümü YouTube üzerinde yayınlandı. İşte detaylar!

HBO, House of the Dragon'un İlk Bölümü YouTube'a Yükledi

Geçtiğimiz ay çıktığından beri milyonlarca kişinin takip ettiği Game of Thrones evreninde geçen yeni dizi House of the Dragon'un ilk bölümü, YouTube üzerinde ücretsiz bir şekilde yayınlandı. HBO'nun yaptığı bu hamlenin arkasında bu hafta gösterime giren ve benzer fantastik evren kurgusu içeren rakibi Rings of Power'a karşı öne geçmek olduğu düşünülüyor.

Şu an için yalnızca belirli ülkelerden erişilebilen House of the Dragon dizisinin ilk bölümünü izlemek için çeşitli yöntemler bulunuyor.

HBO, House of the Dragon'un İlk Bölümü YouTube'a Yükledi

House of the Dragon YouTube'da Nasıl İzlenir?

Öncelikle HBO'nun bu yayını özellikle Amerikalı seyirciler için yaptığını belirtmekte fayda var. Bu sebeple ülkemiz de dahil olmak üzere çoğu ülkede YouTube'da bulunan bölüme erişilemiyor. Ancak eğer House of the Dragon'ı YouTube'da izlemek isterseniz yapabileceğiniz bazı şeyler bulunuyor.

Bunların en başında tahmin edebileceğiniz üzere VPN kullanarak lokasyonunuzu değiştirmek geliyor. Herhangi bir VPN ile kendinizi Amerika'ya bağlarsanız bölüme rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Fakat yayınlanan bölüm tamamen İngilizce olduğu gibi Türkçe altyazı da içermiyor.

Rings of Power ile mücadele edebilmek için yapılan bu hamlenin gelecekte de devam edip etmeyeceği hakkında bir bilgi yok. Game of Thrones dizisinin Spin-off'u olarak planlanan House of the Dragon dizisinin şu an Türkiye'de resmi bir yayıncısı bulunmuyor. Diziyi izlemek isteyenlerin yine VPN ile HBO Max dijital servisini kullanması gerekiyor.

House of the Dragon AR Oyunu Çıktı
OYUN

House of the Dragon AR Oyunu Çıktı

House of the Dragon AR oyunu geliştirildi. Dünya genelinde çok fazla sayıda kişi, Game of Thrones'un spin-off dizisini beklerken arttırılmış gerçeklik türünde bir oyun yayımlandı.

YORUMLAR