Hepsiburada'dan Yeni Telefon Almak İsteyenlere Muhteşem Kampanya

Hepsiburada üzerinden telefonunuzu hızlıca satıp yeni telefonunuzu indirimli alabilirsiniz.

hepsiburada kampanya

Yeni çıkan onlarca telefonu görünce eski telefonunuzdan soğuma mı geldi? Koşun! Hepsiburada giderayak harika bir kampanyayla kullanıcılarını sevindiriyor.

Sevilen çevrimiçi alışveriş sitesi Hepsiburada, geçtiğimiz günlerde satılıyor haberleriyle gündeme gelmişti. Çok geçmedi şimdi de başlattığı kampanyasıyla yeniden gündeme oturdu. ‘Eskiyi Getir Yeniyi Götür’ kapsamında telefonunuzun markasını belirterek, sitenin cihazınıza karşılık vereceği bedeli görebilir, üzerini tamamlayarak yeni modellerden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

adım1

Örneğin, iPhone 6S 16 GB için bin 450 TL fiyat biçiyor. Sonraki adım’a geçildiğinde cihaz hakkında özel sorular sorarak fiyat yeniden belirleniyor.

adım2

Bu kısımda biçilen fiyattaki değişim, telefonunuzun durumunun ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak değişiyor. Ardından kişisel bilgilerinizi girerek 3. adımı da tamamlıyorsunuz. Son olarak yapmanız gerekense size verilen bir ücretsiz kargo koduyla gidip telefonunuzu teslim etmek.

adım3

Ardından 7 gün içerisinde telefonunuza biçilen ücreti hediye çeki olarak hesabınıza tanımlanıyor ve dilediğiniz alışverişte kullanabiliyorsunuz. 
Bu arada yanlışlıkla telefonumu satmış olabilirim, sevgiler...

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye Fiyatı Belli Oldu!
MOBİL

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

{mediaId=456669} Steve Jobs Theater, 12 Eylül'de gerçekleşen Apple Etkinliğiyle birlikte kapılarını ilk kez açtı. Aylardır beklenen yeni iPhone’lar nihayet gün yüzüne çıkarken, merak edilen birçok soru da cevaplanmış oldu.

Nokia 8 Türkiye’de Satışa Sunuldu, İşte Fiyatı!
MOBİL

Nokia 8 Türkiye’de Satışa Sunuldu, İşte Fiyatı!

Londra’da HMD Global tarafından düzenlenen etkinlikte tanıtılan Nokia 8, şirketin en donanımlı Android telefonu olmasıyla öne çıkmıştı.

Xiaomi Mi 5X Türkiye Fiyatı Belli Oldu
MOBİL

Xiaomi Mi 5X Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi’nin merakla beklediğimiz yeni akıllı telefonu Mi 5X, Türkiye’de satışa sunuldu. Optik yakınlaştırma özelliğine sahip çift arka kamerasıyla kendisine çeken cihaz, giriş seviye olmasına karşın hem tasarım hem de donanım noktasında etkilemeyi başarıyor.

YORUMLAR