Her İki Kişiden Biri Xbox One İstiyor

Yeni nesil konsolu ile yeni heyecanlar yaratan Microsoft'un Xbox One konusundaki tüketici beklentileri garip bir tablo çiziyor.

Her İki Kişiden Biri Xbox One İstiyor

Yeni nesil konsolu ile yeni heyecanlar yaratan Microsoft'un Xbox One konusundaki tüketici beklentileri garip bir tablo çiziyor. Xbox One ile ilgili olarak 4000 civarındaki insanın katılımıyla yapılan bir ankette katılımcılara Xbox One ile ilgili beklentileri soruldu. Bu ankette katılımcıların %49'u Xbox One'ı heyecanla beklediğini ifade ediyor. Yani çevrenizdeki her iki kişiden biri Xbox One'a talip!

Anketteki diğer yanıtlar ise dikkat çekmekte. Katılımcıların 'ü ise Xbox One'a karşı heyecan duymadıklarını, PlayStation, Wii ve diğer konsolları tercih edeceklerini belirtiyorlar.

Anketteki 3. en yüksek yüzdesi ise Microsoft'un konsolla ilgili net bilgiler vermemesine şüpheli yaklaşan tüketicilere ait. 'lük bir katılımcı kesimi konsolla ilgili daha çok bilgi açıklanmasını beklemekte.

Geri kalan %24'lük kesim ise Xbox One'ın ne olduğu hakkında fikri olmayan (%4), ilgilenmeyen () ve yeni bir konsola ihtiyacı olmadığını düşünen (%9) katılımcılardan oluşuyor.

Xbox One Kontrol Cihazı 10 Yıl Dayanacak

YORUMLAR