Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi Ertelendi

Yapılan bir açıklamaya göre Hızlı ve Öfkeli 10 vizyon tarihi ertelendi. Peki, Fast and Furious 10 çıkış tarihi ne zaman? İşte açıklamaya dair tüm ayrıntılar!

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyon tarihi ile ilgili izleyicileri üzecek bir karar alındı. Alınan karar sonucunda Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi ertelendi. Peki, Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman çıkacak? Konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

 Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip olan yarış temalı Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Merak içerisinde beklenen popüler serinin yeni filmi ertelendi. Böylelikle film ikinci kez ertelenmiş oldu.

Cem Yılmaz'ın Yeni Stand Up Gösterisi Netflix'te Yayımlanacak
İNTERNET

Cem Yılmaz'ın Yeni Stand Up Gösterisi Netflix'te Yayımlanacak

Cem Yılmaz'ın yeni stand up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus, Netflix isimli popüler dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlanacak.

Fast and Furious 10 (Hızlı ve Öfkeli 10) daha önce yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile ertelenmişti ve 7 Nisan 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyordu. İkinci kez ertelenerek çok sayıda izleyiciyi hayal kırıklığına uğratan Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs 2023 tarihinde çıkacak.

İlk filmi ile dünya genelindeoldukça  büyük bir popülerliğe sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisi, vizyona girecek Fast and Furious 10'un ardından final yapacak. Serinin son filmi ile ilgili henüz pek bilgi mevcut değil. Dwayne Johnson'ın son filmde yer almayacağı biliniyor. Yeni filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenecek.

Serinin hayranlarının onuncu film için uzun bir süre beklemesi gerekiyor fakat paylaşılan bilgilere göre bu süreç içerisinde bir yarış filmi göreceğiz. 2019 yılında yayımlanan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'ın devam filminin çekimleri devam etmekte olduğu ve bu boşluğu doldurmaya yardımcı olabileceği belirtildi.

Dünya genelinde çok sayıda izleyici tarafından merak içerisinde bkelenen Hızlı ve Öfkeli 10'un oyuncu kadrosunda Nathalie Emmanuel, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang ve Ludacris gibi isimler yer alıyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 (F9: The Fast Saga) Oyuncuları ve Konusu

  • Charlize Theron
  • Vin Diesel
  • Michelle Rodriguez
  • Lucas Black
  • Helen Mirren
  • Jordana Brewster
  • Michael Rooker
  • Finn Cole
  • John Cena

Dominic Toretto, Letty ve oğluyla beraber sakin bir hayat yaşamaya başlar fakat bu pek de uzun sürmez. Toretto, film boyunca Jokab'a karşı mücadele edecek. Jakob karakterini ise WWE ile dünya genelinde tanınan Amerikalı profesyonel güreşçi John Felix Anthony Cena canlandırdı.

YORUMLAR