Hotspot Shield İçin Chrome ve Firefox Eklentileri Yayınlandı

Hotspot Shield Chrome ve Firefox eklentileri ile internette sınırsız gezinti imkanı!

Hotspot Shield İçin Chrome ve Firefox Eklentileri Yayınlandı

Hotspot Shield, uzun yıllardır ülkemizdeki internet kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen VPN servisi programları arasında yer alıyordu ve geçtiğimiz senelerde mobil kullanıcılar için de aynı hizmeti sağlamaya başlayan Anchorfree şirketi, anlaşılan o ki kullanıcılara biraz daha iyi bir internet deneyimi sağlayabilmek için çalışıyor.

Google Chrome ve Mozilla Firefox için hazırlanmış olan Hotspot Shield eklentileri, kullanıcıların bilgisayarlarına herhangi bir program ya da ek yazılım yüklemeden sınırsız bir şekilde internette dolaşmalarına imkan tanıyor. Engelli web sitelerine erişme olanağı sağlamanın yanında kullanıcıların kişisel bilgilerini koruyabilmeleri için de gereken şifreleme imkanlarını sunan eklenti, böylelikle hassas verilerinizin kamuya açık alanlardaki ağlar üzerinden çalınmalarına engel olabiliyor.

Oldukça kolay bir şekilde yüklenen ve hemen kullanmaya başlayabileceğiniz eklenti, böylelikle eskiden olduğu gibi sürücü yükleme, yazılımın kurulmasını bekleme gibi pek çok adımı egale ederek hemen engelsiz ve sorunsuz bir internet denizine giriş yapmanıza izin veriyor.

Hollanda, ABD, Kanada ve Fransa'da yer alan erişim noktalarını kullanarak internete girmenize izin veren Hotspot Shield eklentisi, böylelikle bu ülkelerde yer alan ancak Türkiye'ye kapalı olan internet servislerinden de faydalanabilmenize ve üyelik alabilmenize imkan tanıyor. Tabii ki Facebook, YouTube, Twitter gibi sitelerde karşılaşılan engeller de uzantının karşısında duramıyor.

Eklentide herhangi bir reklam ya da bant genişliği sınırlamasının olmadığını da belirtmeden geçmeyelim.

Eğer Hotspot Shield'ın Chrome ve Firefox için hazırladığı eklentiye göz atmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Elbette diğer platformlardaki Hotspot Shield yazılımlarına da göz atmak isterseniz yine aşağıdaki bağlantıları kullanmayı unutmayın.

YORUMLAR