HTC Butterfly için Android 4.2.2 Görüldü

HTC daha önce HTC One için uyguladığı politikayı izledi ve diğer bir akıllı  telefon modeli olan HTC Butterfly için geliştirilen yeni işletim sistemi sürümü Android 4.2.2 Jelly Bean'i öncelikle anavatanı Tayvan üzerinde dağıtmaya başladı. Böylelikle Tayva

HTC Butterfly için Android 4.2.2 Görüldü

HTC daha önce HTC One için uyguladığı politikayı izledi ve diğer bir akıllı  telefon modeli olan HTC Butterfly için geliştirilen yeni işletim sistemi sürümü Android 4.2.2 Jelly Bean'i öncelikle anavatanı Tayvan üzerinde dağıtmaya başladı. Böylelikle Tayvan'da yaşayan HTC Butterfly sahipleri yeni Sense 5 kullanıcı arayüzünü de içeren Android 4.2.2 sürümüne yavaş yavaş geçiş yapmaya başladılar.

Görünen o ki güncelleştirme işlemini tamamlayabilmek için kullanıcıların iki farklı güncelleme paketi indirmeleri ve yüklemeleri gerekiyor. Bunlardan ilki telefonu yeni işletim sistemine geçmeden önce hazırlamak için kurulan güncelleme paketi. İkincisiyse ilki kurulduktan sonra yeni Sense 5 arayüzüne sahip işletim sistemi Android 4.2.2 Jelly Bean yükseltme paketi.

Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesinin HTC Butterfly kullanıcılarına Sense 5 kullanıcı arayüzü dışında ne gibi yeni özellikler getirdiğiyle ilgili net bir bilgi olmasa da, Engadget tarafından yapılan habere göre; yeni güncellemeyle birlikte HTC One üzerinde kullanılabilen BlinkFeed özelliğini HTC Butterfly kullanıcıları da aktif olarak kullanabilecekler.

HTC Butterfly için gelen yeni güncellemenin Tayvan dışında farklı bir ülkede kullanılabilir olduğuna dair şu an için net bir bilgi gelmemiş olsa da, yine HTC One örneğinde olduğu gibi yeni güncellemenin en geç bir hafta içerisinde Avrupa ülkelerinde de yayınlanması muhtemel gibi görünüyor. Ayrıca HTC Butterfly için gelen Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesiyle birlikte gelen yeniliklerin tamamının yakın zamanda HTC tarafından açıklanması bekleniyor.

Samsung, Tizen Uygulaması Geliştiricilerine Para Dağıtıyor

YORUMLAR