HTC Butterfly S Resmi Olarak Duyuruldu

Resmi olarak duyurulan HTC Butterfly S'in tüm teknik özelliklerini aktardık ve cihaz kesinlikle nefes kesici diyebiliriz.

Yiğit Ekim Demir -

Geçtiğimiz sene HTC'nin bizlere gösterdiği HTC Droid DNA modeli gözlerimizi kamaştırmıştı ve zamanının oldukça ötesinde olan cihaz 5 inçlik 1080p full HD ekranı ile dikkatleri üzerine toplamıştı. HTC'nin giderek daha kaliteli hale gelen amiral gemisi cihazları ve artan deneyimi sayesinde bugün karşımızda Droid DNA modeli ile the One modelinin bir karması diyebileceğimiz HTC Butterfly S modeli var.

HTC Butterfly S de 5 inçlik 1080p bir ekrana sahip ve Snapdragon 600 çekirdeğinden güç alıyor. Krait 300 işlemcisi 1.90 Ghz'lik performans sunabiliyor ve Adreno 320 grafik işlemcisinin de katkısıyla bir hız canavarı haline geliyor. Aynı zamanda 2 GB ram sahibi olan HTC Butterfly S, 16 GB'lık depolama alanı ve Micro SD girişi sayesinde her tip kullanıcının ihtiyacını karşılayabilecek hale geliyor.

2.1 megapiksellik ön kamerası ve HTC One'dan alınmış olan Ultrapiksel arka kamerası sayesinde tatmin edici bir fotoğraf çekme deneyimi de sunabiliyor. Bataryası ise 3200 mAh'lik kapasitesi ile tam anlamıyla göz dolduruyor. Bu kapasite ile bütün bir gün boyunca enerji sıkıntısı yaşamayacağına inandığımız HTC Butterfly S pek çok kullanıcıyı teknik özellikleri ile memnun edecektir.

İlk olarak Tayvan'da satışa sunulacak olan cihaz daha sonra farklı ülkelerde de sırasıyla dağıtılmaya başlanacak ve 765 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Windows 8.1 için AMD Catalyst yayınlandı

Benzer İçerikler

YORUMLAR