HTC One Google Edition Sınırlı Sayıda Üretilecek

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan söylentiler HTC One'ın kullandığı HTC Sense arayüzüne alternatif olarak saf Android işletim sistemine sahip bir versiyonunun piyasaya sürüleceği ve cihazın adının daha önce Samsung tarafından piyasaya sürülen Galaxy S4 G

HTC One Google Edition Sınırlı Sayıda Üretilecek

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan söylentiler HTC One'ın kullandığı HTC Sense arayüzüne alternatif olarak saf Android işletim sistemine sahip bir versiyonunun piyasaya sürüleceği ve cihazın adının daha önce Samsung tarafından piyasaya sürülen Galaxy S4 Google Edition'a benzer bir şekilde HTC One Google Edition olacağı yönündeydi.

Artık cihazın var olduğu resmen doğrulandı ve çok yakın bir gelecekte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Gelin görün ki piyasaya sürülecek olan HTC One Google Edition çok sınırlı sayıda üretilecek ve büyük bir ihtimalle cihaza sahip olmak isteyen birçok kullanıcının eli boş kalacak.

HTC'ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre HTC One Google Edition'dan yaklaşık 50.000 adet üretilecek ve üretilecek olan akıllı telefonların satış rakamlarına göre cihazın üretimine devam edilecek. Anlaşılan o ki HTC bu noktada eşşeğini sağlam kazığa bağlamayı tercih ediyor ve cihazın satılmaması gibi bir duruma karşı önceden önlemini alıyor.

Sürekli olarak zarar ettiği söylenen bir şirketi düşündüğümüz zaman HTC tarafında yapılan hamle çok da yanlış karşılanmamalı. Sonuç olarak olası bir fazla üretim ve yeterli satışın gerçekleşmemesi durumunda şirketin finansal olarak daha kötü bir duruma sürükleneceği bir gerçek.

Şu an için HTC One Google Edition'ın fiyatının ne kadar olacağıyla ilgili net bir bilgi olmasa da HTC One Google Edition'ın fiyatının bu alandaki en büyük rakibi Samsung Galaxy S4 Google Edition'ın 649 dolarlık satış fiyatına yakın olacağını söyleyebiliriz.

Opera'nın Yeni Sürümü Opera Next'i İndirebilirsiniz!

YORUMLAR