HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi Tayvan'da Yayında

Tayvanlı mobil telefon üreticisi HTC Corpotation, geçtiğimiz günlerde çift SIM kart destekli HTC One'lar için dağıtımına başladığı Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi güncellemesini, nihayet tek SIM kart destekli HTC One'lar için de öncelikli olarak

HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi Tayvan'da Yayında

Tayvanlı mobil telefon üreticisi HTC Corpotation, geçtiğimiz günlerde çift SIM kart destekli HTC One'lar için dağıtımına başladığı Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi güncellemesini, nihayet tek SIM kart destekli HTC One'lar için de öncelikli olarak kendi anavatanı üzerinde dağıtmaya başladı.

Çift SIM kart destekli tüm HTC One'lar üzerinde 2.24.709.1 yazılım numarasıyla kullanıma sunulan işletim sisteminin yeni sürümü, tüm kullanıcılara ulaşmış durumda.

Android Central tarafından yayınlanan habere göre, yeni işletim sistemiyle birlikte akıllı telefon üzerinde birçok yenilik bizleri bekliyor. Açılış ekranı, ekran kilidi uygulamaları, yeni ana menü tuşu uygulamaları, bildirimlerle ilgili hızlı ayarlar, daha iyi bir kamera uygulaması ve çok daha fazlası.

Kullanıcılar güncellemeyle ilgili bilgilendirilirken, gerekli sistem güncellemelerini kendileri kontrol ederek, elle yapmak durumundalar. Önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar için kullanılabileceğini düşündüğümüz HTC One Android 4.2.2 güncellemesini akıllı telefonunuzun menüsüne giriş yaptıktan sonra, Ayarlar - Hakkında - Yazılım Güncellemeleri menüsü altından kontrol edebilirsiniz.

HTC, Tayvan dışında diğer ülkelerde güncellemenin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili resmi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen, tüm HTC One kullanıcılarının çok yakın zamanda Android 4.2.2 işletim sistemini kullanmaya başlayacağını söyleyebiliriz.

Yeni Nexus 7 Her An Ortaya Çıkabilir

YORUMLAR