HTC, One M9 Gold İçin Yürek Yakan Bir Poster Hazırladı

HTC One M9 Gold Edition için Kelly Brook’un yer aldığı reklam tanıtım fotoğrafları çekildi.

HTC, One M9 Gold İçin Yürek Yakan Bir Poster Hazırladı

HTC One M9 Gold Edition için Kelly Brook'un yer aldığı reklam tanıtım fotoğrafları çekildi. HTC One M9 Gold'un reklam fotoğraflarının çekim aşaması ise videoya kaydedildi.

HTC 2015 yılında çeşitli talihsizlikler yaşasa da, reklama verdiği önem ve harcadığı para diğer markaların çok üzerinde. Yeni çıkacak olan HTC One M9 Gold Edition için yeni bir reklam tanıtım posteri hazırlayan HTC, bu posterde İngiliz manken ve oyuncu, Smallville dizisinin yıldızı Kelly Brook ile çalıştı.

Kely Brook HTC reklamı için tamamen altın kaplanmış bir manken görünümüne sokuldu ve çekimler "atın kaplama" Kelly Brook ile devam etti. Aşağıdaki kısa video çekim aşamalarını özetleyen küçük bir belgesel. HTC reklam filminden hemen sonra bu videonun da viral olarak sosyal medyada dolaşımını sağladı. Video şimdilik çok fazla gösterim almadı ancak yine de göze hitap ettiğini söylemek gerek.

Renk değişikliği ve alaşımından başka diğer HTC One M9'lardan bir farkı olmayan HTC M9 Gold Edition, bakalım pazarda HTC'yi 4'üncülükten nereye taşıyacak. 

HTC One M9 Yeni Videoları 'Çok Uçuk'

HTC One M9 Koleksiyon Sürümünün Yeni Yüzü Jourdan Dunn Oldu

HTC One M9 Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

YORUMLAR