HTC One M9'un Türkiye Satış Tarihi Belli Oldu

HTC’nin MWC 2015’te tanıttığı One M9’un Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu.

HTC One M9'un Türkiye Satış Tarihi Belli Oldu

HTC’nin MWC 2015’te tanıttığı One M9’un Türkiye’ye satış tarihi belli oldu. HTC One üretim bandında önemli yenilikler taşıyan cihaz ile tüketicinin buluşmasına çok bir şey kalmadı.

Metal tek parça gövdeye sahip olan HTC One M9, iki farklı dokuya sahip. Ayna parlaklığındaki altın kenarlar, ince şekilde fırçalanmış gümüş arka panel ile birleşerek, parlak ve canlı bir ekranı da güvenceye alıyor.

HTC One M9 yeni nesil 8 çekirdekli 64 bit işlemciyle yüksek bir performan sözü de veriyor. Ultrapiksel ön ve 4K video kayıt özelliğine sahip 20 megapiksel arka kamerasıyla HTC One M9’un fotoğraf kalitesi de çok konuşulacak gibi.

HTC çift ön stereo hoparlörleri geleneğini M9’da da bozmadı. Ancak daha farklı bir ses deneyimi kullanıcıları bekliyor. HTC BoomSound artık Dolby 5.1 Surround ses deneyimi sunuyor. Bu ses kalitesini sunabilen ilk Android cihaz olma unvanını da elinde tutuyor.

HTC One M9, Snapdragon 810 işlemci kullanıyor ve 3 GB RAM, 32 GB'lık depolama alanı ile birlikte ve mikroSD kart yuvasın da sahip.

HTC One M9, Mart ayının sonunda Avea satış noktalarında özel fırsatlarla raflara yerleşecek.

HTC One M9 Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

HTC One M9, Snapdragon 810 ile Uçacak

Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 Karşılaştırması

YORUMLAR