HTC One Max'ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

HTC One Max'ın teknik özellikleri sızdırıldı.

HTC One Max'ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

HTC’nin 15 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte tanıtması beklenen HTC One Max yavaş yavaş şekilleniyor. HTC One amiral gemisi ile ödülleri toplayan Tayvanlı üreticinin yeni cihazının teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Parmak izi tarama teknolojisini kullanacağı söylenilen HTC One Max’ın teknik detayları Twitter’da açığa çıktı. Steve Hemmerstoffer tarafından sızdırılan bilgilere göre HTC One Max, 5.9 inç 1920x1080 çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Gücünü 3200mAh’lik bataryadan alacak cihaz, dört çekirdekli 1.7GHz Snapdragon 600 işlemci ve 2GB RAM’e sahip olacak. 16, 32 ve 64GB dahili depolama alanı ile gelmesin beklenen One Max, Sense 5.5 arayüzlü Android 4.3 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Phablet kategorisindeki yeni HTC’nin 6.4 inç uzunluğunda, 3.2 inç genişliğinde ve 0.4 inç inceliğinde olacak. NFC, Bluetooth 4.0, BeatsAudio teknolojisine sahip olacak cihazın parmak izi sensörüne ait fotoğrafların da sızdırıldığını belirtelim.

Sızdırılan bilgiler hakkında yorum yapmaktan kaçınan HTC, 16 Ekim’de Tayvan’da, 18 Ekim’de Hong Kong’ta düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı. HTC’nin yeni phabletini 15 Ekim’de gerçekleşecek ayrı bir etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Sony Xperia Z1 Mini Resmi Olarak Duyuruldu!

YORUMLAR