HTC One Mini Geliyor

HTC amiral gemisi akıllı telefonu HTC One'ın mini bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor.

HTC One Mini Geliyor

HTC amiral gemisi akıllı telefonu HTC One'ın mini bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor.

Digitimes'ın yaptığı habere göre diğer birçok akıllı telefon üreticisinin yaptığı gibi HTC'de M4 kodlu akıllı telefonu HTC One Mini'nin üretimine önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak.

Ortaya atılan habere göre HTC One'ın sahip olduğu 4.7 inçlik ekran yerine HTC One Mini 4.3 inçlik bir ekrana sahip olacak ve kullanıcılara 720p Full HD çözünürlük sunacak. Metal kasanın olduğu gibi korunacağı HTC One Mini üzerinde çift çekirdekli bir işlemci yer alacak.

Beklendiği gibi HTC One Mini, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemiyle birlikte gelecek ve tahmin edebileceğiniz gibi cihazın fiyatı HTC One'a göre çok daha uygun olacak.

Şu an için HTC tarafından HTC One Mini ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olmasına karşın, bu konuyla ilgili yapılacak resmi bir açıklama eminim ki kimseyi şaşırtmayacaktır. Şu an için en popüler telefonlar arasında ilk sıralarda yer alan HTC One, daha önce Samsung'un Galaxy S3 Mini ve Galaxy S4 Mini ile uygulayacağı kabul görmüş bir taktiği, HTC One Mini'yi piyasaya sürerek uygularsa eminim ki başarılı olacaktır.

Ayrıca Haziran ayı içerisinde HTC tarafından piyasaya sürüleceği iddia edilen diğer akıllı telefonlar arasında çift SIM kart desteğine sahip Desire 600, Butterfly S ve Desire 200 modelleri de yer alıyor.

Tüm bunların dışında yeni ortaya atılan dedikodulara göre HTC tablet piyasasına, T6 kod adlı 5.9 inç ekrana sahip, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciyle güçlendirilmiş bir cihazla girmeyi planlıyor.

Tüm bu cihazlar şu an için söylentilerden ibaret olsalar da aralarında kulağa hoş gelenlerin olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Windows 8 Uygulamalarının Sayısı Artmaya Devam Ediyor

YORUMLAR