HTC One S İçin Android 4.2 ve HTC Sense 5 Güncellemesi Gelebilir

HTC One S sahiplerinin uzun zamandır bekledikleri bir şey varsa muhtemelen onlardan biri de Android işletim sistemine dair sürüm güncellemesidir. Özellikle de HTC Sense 5 arayüzünü cihazlarında görmek isteyen söz konusu ürünün sahiplerinin bir yandan da

HTC One S İçin Android 4.2 ve HTC Sense 5 Güncellemesi Gelebilir

HTC One S sahiplerinin uzun zamandır bekledikleri bir şey varsa muhtemelen onlardan biri de Android işletim sistemine dair sürüm güncellemesidir. Özellikle de HTC Sense 5 arayüzünü cihazlarında görmek isteyen söz konusu ürünün sahiplerinin bir yandan da Android 4.2 Jelly Bean güncellemesine kavuşmak istediklerini biliyoruz. Bu konuyla ilgili son gelişmeler, HTC One S üzerinde bu güncellemelerin gelebileceği yönünde.

HTC One’ın tanıtıldığı zamanlarda HTC tarafından yapılan bir açıklamayla yeni HTC Sense 5 arayüzünün o zamandan evvel yayınlanmış bazı ürünlerde de olacağını öğrenmiştik. HTC One X, HTC One X+, HTC Butterfly ve HTC One S, adı geçen güncellemelere sahip olacağı açıklanan ürünlerdi. Fakat aradan geçen zamanda diğer üç cihaza yönelik çeşitli güncellemeler gelmiş olmasına rağmen HTC One S için belirtilen güncellemeler gelmedi.

Son bilgiler HTC One S kullanıcılarına doğrudan büyük bir umut veremese de Android 4.2 ve HTC Sense 5 güncellemelerinin birkaç ay içinde gelebileceğini gösteriyor. Bu yönde herhangi resmi açıklama olmasa da HTC’ye yakınlıklarıyla bilinen bazı yabancı mecralarda konuyla ilgili ipuçları yer alıyor.

iPhone müşteri memnuniyeti düşüyor

YORUMLAR