HTC One ve Galaxy S4'ün Google Sürümleri Bugün Satışa Sunuluyor

Samsung Galaxy S4 ve HTC One bu yıl içerisinde piyasaya sürülen en güçlü ve adından en çok söz ettiren iki akıllı telefon olarak dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Buna rağmen birçok kullanıcının cihazlar üzerinde yer alan gereksiz yazılımlardan, y

HTC One ve Galaxy S4'ün Google Sürümleri Bugün Satışa Sunuluyor

Samsung Galaxy S4 ve HTC One bu yıl içerisinde piyasaya sürülen en güçlü ve adından en çok söz ettiren iki akıllı telefon olarak dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Buna rağmen birçok kullanıcının cihazlar üzerinde yer alan gereksiz yazılımlardan, yavaşlıktan ve farklı nedenlerden dolayı sürekli şikayette bulunması da üreticileri farklı bir çözüm yoluna itmiş oldu.

Öyle ki kullanıcılarına Google Nexus deneyimini yaşatmak isteyen Samsung Galaxy S4'ün üreticisi Samsung ve HTC One'ın üreticisi HTC, Google ile anlaşarak cihazlarının saf Android yüklü hallerini satışa çıkarma kararı aldılar. Anlaşmaya şartlarına göre stok Android versiyonuna sahip olacak olan Galaxy S4 Google Edition ve HTC One Google Edition, Google'ın kendi ürünlerinin arasında Play Store üzerinden satışa sunulacak.

Birçok kullanıcının merakla beklediği bu iki cihazın bugün içerisinde Play Store üzerinde satışa sunulması bekleniyor. Galaxy S4 ve HTC One üzerinde Nexus deneyimini keşfetmek isteyen kullanıcıların S4 için 649 doları ve One için 599 doları gözden çıkarmaları gerekiyor.

Peki Samsung Galaxy S4 Google Edition ve HTC One Google Edition arasından sizin tercihiniz hangisi olurdu?

iPhone 5 Son Sırada Yer Aldı

YORUMLAR