HTC'nin One M10 için Yayınladığı Video Bize Çok Tanıdık Geldi. Ya Size?

Videosunda daha çok “herkes uyuyor biz sizin için çalışıyoruz” teması üzerinden giden yeni HTC One M10 tanıtım filmi aslında telefon hakkında çok bir şey söylemiyor.

HTC'nin One M10 için Yayınladığı Video Bize Çok Tanıdık Geldi. Ya Size?

HTC One M9’un yaşattığı hayal kırıklığından sonra tüm gücünü One M10’a odaklayan HTC, yeni telefonu için bir video daha yayınladı.

Videosunda daha çok “herkes uyuyor biz sizin için çalışıyoruz” teması üzerinden giden yeni HTC One M10 tanıtım filmi aslında telefon hakkında çok bir şey söylemiyor. Bana kalırsa HTC’nin telefonu yapmak için gece gündüz acı çektiğinin ajitasyonunu yapıyor.

HTC firması HTC One M10 için “çok takıntılıyız, acayip bir şey yaptık” sloganlarıyla devam edecek gibi görünüyor. Çünkü tanıtım filminin son cümleleri “çok takıntılıyız, bunu biliyorsunuz” şeklinde bitse de tüketici üzerinde bir beklenti yarattığını söylemek biraz güç. HTC’nin mobil telefon pazarında kaç atımlık kurşunu kaldı bilinmez ancak HTC One M10’da şirketin beklentilerini karşılayamazsa dev üreticiyi zor bir yılı bekliyor demektir.

Bu arada, HTC One M10 tanıtım makarasının biraz İş Bankasının 2012 yılında yayınladığı “gece gündüz çalışıyoruz” temasını andırdığı da düşünülebilir. 

HTC One M10 son tanıtım videosu

İş Bankası'nın reklamından bir kesit

HTC One M10 Adıyla ve Özellikleriyle İlgi Çekeceğe Benziyor

2016'da Çıkması Beklenen HTC One M10 Hakkında Bilgiler Sızmaya Başladı

YORUMLAR