Huawei 10 Milyon Ascend P6 Satmayı Hedefliyor

Dün Londra’da gerçekleşen etkinlikte dünyanın en ince tasarlanan Android akıllı telefonunun lansmanını gerçekleştiren Huawei, yeni amiral gemisi telefonu için satış hedefini açıkladı. Ascend P6’nın kendileri için bir dönüm noktası olduğunu açıklayan Yu’nu

Huawei 10 Milyon Ascend P6 Satmayı Hedefliyor

Dün Londra’da gerçekleşen etkinlikte dünyanın en ince tasarlanan Android akıllı telefonunun lansmanını gerçekleştiren Huawei, yeni amiral gemisi telefonu için satış hedefini açıkladı. Ascend P6’nın kendileri için bir dönüm noktası olduğunu açıklayan Yu’nun hedefi büyük.

Huawei’nin Kıdemlı Başka Yardımcısı Yu Chengdong, ince tasarımının yanı sıra metal gövdesi ve etkileyici kamerası ile dikkatleri üzerine çeken Huawei Ascend P6 için ilerleyen haftalarla satışa sunulmasıyla birlikte yıl sonuna kadar 10 milyon adet satmayı amaçladıklarını söyledi. Telefonun pazarlaması için sadece Çin’de 11 milyon dolar bütçe ayrıdıklarını belirten Yu, Ascend P6’nın LTE sürümünün Eylül ayından itibaren satışa sunulacağının da sözünü verdi.

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak Ascend P6, Temmuz ayı itibariyle de Batı Avrupa’da yaklaşık 450€ fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşacak. Rakiplerine göre oldukça ucuz olan Ascend P6’nın Türkiye’ye ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok.

Huawei'den Nokia Açıklaması Geldi

YORUMLAR