Huawei Docs Tanıtıldı: Microsoft Office'e Sıkı Rakip Geldi

Huawei geliştirdiği yazılımlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket Microsoft Office'e rakip oluyor! Detaylar haberimizde.

huawei-docs-tanitildi

Kendi arama motorunu ve navigasyon servisini geçtiğimiz günlerde duyuran şirket şimdi de Huawei Docs isimli uygulaması ile Microsoft Office'e meydan okuyor. İşte Huawei Docs hakkında bilmeniz gerekenler.

Huawei Docs Nedir? Huawei Docs Özellikleri

Huawei Docs, PDF görüntüleyici ve sunum düzenleyicinin yanı sıra kelime ve elektronik tablo işlemlerini yapmanıza olarak sunan ofis paketi çözümüdür. Yeni uygulama DOC, PPT ve PDF dahil 50'den fazla formatı destekliyor.

Ayrıca gerçek zamanlı bulut senkronizasyonu ve çoklu kullanıcı desteği de var. Huawei Docs, AppGallery aracılığıyla 100'den fazla ülkede satışa sunulacak. Huawei tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklama "Üretkenliğinizi artırmanın yeni bir yolunu sunuyoru. #HUAWEIDocs! Tek bir yerden 50'den fazla belge biçimine göz atın, yazın ve düzenleyin." cümlelerine yer verildi.

Huawei Docs'un nasıl göründüğü ve nasıl çalıştığını gösteren bir video paylaşan şirket paylaştığı video ile sosyal medyada büyük ilgi toplamayı başardı. Hemen aşağıda yer alan tweet üzerinden videoyu izleyebilirsiniz.

Huawei yaptığı yeni geliştirmeler ile birlikte çok kısa zamanda büyük işler başarıyor. Bildiğiniz üzere şirketin Google lisansı elinden alınmıştı ve şirket kendi uygulama mağazasını geliştirmeye başlamıştı. Huawei AppGallery şu anda dünyanın en büyük 3. uygulama mağazası konumunda bulunuyor.

Huawei Kendi Navigasyon Uygulamasını Tanıttı: Petal Maps
TEKNOLOJİ

Huawei Kendi Navigasyon Uygulamasını Tanıttı: Petal Maps

Huawei kendi yazılımlarını geliştirmeye devam ediyor. Şirket düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonların yanı sıra Petal Maps'i de tanıttı.

Sizler Huawei Docs hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR