Huawei Mate 7 Raflarda Yerini Aldı

Huawei’nin, 6 inç ekran boyutuna sahip yeni akıllı telefonu Mate7, Türkiye’de satışa sunuldu.

Huawei Mate 7 Raflarda Yerini Aldı

Huawei'nin 6 inç ekran boyutuna sahip yeni akıllı telefonu Mate7, Türkiye’de satışa sunuldu. Huawei'nin yeni nesil akıllı telefonu Mate 7, akıllı telefon sektöründe tüketicinin ilgisini çekecek pek çok özelliği barındırıyor. 

Huawei Mate7, metalmalzemeden üretilen gövdesi, geniş ekranı, yüksek performans için tasarlanmış işlemcisi ve arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusuyla tercih edilebilecek özelliklere sahip. Huawei’nin, büyük ekranı ve yüksek performansıyla marka tarafından amiral gemisi olarak nitelenen telefonu uzun süredir merakla bekleniyordu.  

Huawei Mate7, benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak, yüzde 95'i metal malzemeden üretildi.  Mate 7,  7,9 milimetre inceliğinde ve 185 gram ağırlığıyla ince bir çerçeve içinde yer alan 1080x1920 çözünürlüğündeki Full HD IPS ekranıyla da ilgi çekeceğe benziyor.

Huawei Mate7, Huawei tarafından geliştirilen 8+1 Kirin 925 işlemcisiyle, 3 boyutlu oyunlar ve videolarda yüksek performans sunacak. Kirin işlem kapasitesini o an kullanılan uygulama veya fonksiyonun ihtiyacına uygun şekilde optimize edebiliyor. İşlemci, dört adet 1,8 Ghz’lik A15 çekirdekle yüksek performans sağlıyor. Öte yandan diğer dört adet 1,3 Ghz'lik A7 çekirdek ise akıllı güç dağılımı ve yüksek pil ömrü için tamamlayıcı gücü dengeliyor.

Huawei Mate 7’de sadece parmak izi okuyucu için atanmış Kirin 925’e özel ‘Micro İşlemci’ sayesinde, telefon uykudayken bile tek dokunuşla, ekran kilidini açabiliyor ve parmak iziyle açılmasını istediğiniz uygulamalara ulaşabiliyorsunuz.

Tek Şarjla 2 Gün Kesintisiz Kullanım

Huawei Mate7'nin 4100 mAh lityum polimer bataryası yoğun kullanımda dahi yüksek pil performans sözü veriyor. Huawei Mate7, “normal”, “akıllı” ve “ultra” olmak üzere üç farklı güç tasarrufu modunu destekliyor. Bu sayede, kalan pil ömrüne bağlı olarak, telefonunuzun hangi özelliklerini ne kadar süre ile kullanacağınıza karar verebiliyorsunuz.

Huawei Dünyayı Şaşırtmaya Hazır

etal Tasarımlı Huawei Ascend P8'in Fotoğrafı Sızdırıldı

Huawei G7 ve Mate7 Türkiye Lansmanları Gerçekleştirildi

YORUMLAR