Huawei P50 Pocket Özellikleri Sızdırıldı

Kısa bir süre önce ortaya atılan yeni bir sızıntı ile birlikte Huawei P50 Pocket özellikleri belli olmuş olabilir. İşte merak edilen detaylar!

Huawei P50 Pocket Özellikleri Sızdırıldı

Huawei oldukça yakın bir zamanda yeni katlanabilir telefon modeli olan P50 Pocket ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Son dönemlerde oldukça fazla sayıda sızıntı ile gündeme gelen modelin teknik özellikleri belli olmuş olabilir. Yeni bir sızıntı, Huawei P50 Pocket özellikleri hakkında merak edilen detaylara ışık tutuyor.

Huawei P50 Pocket Özellikleri Neler?

Twitter üzerinde paylaşılan sızıntıya göre P50 Pocket, 6.8 inç boyutunda birincil ve 1 inç boyutunda ikincil ekran ile kutudan çıkacak. Birincil ekran tamamı ile ana kullanıma odaklanırken, ikincil ekran bildirimler, kısa özetler ve kamera vizörü gibi daha farklı alanlara odaklanacak.

Arka tarafa geçtiğimizde üçlü kamera kurulumu ile karşılaşacağımız belirtiliyor: 50 MP (IMX776) çözünürlüğündeki ana kamera 13 MP çözünürlüğündeki ultra geniş açılı sensör ve 8 MP çözünürlüğündeki telefoto lens ile desteklenecek. Bu kameraların tam olarak nasıl bir performans sunacağı ise şu an için bilinmiyor.

İşlemci tarafında Kirin 9000 ile kutudan çıkması beklenen modelin ilerleyen dönemlerde Snapdragon atılımı yapabileceği ifade ediliyor. Ayrıca batarya kapasitesinin görece zayıf olması ancak 66W hızlı şarj teknolojisi ile bu açığın kapatılması bekleniyor.

Huawei P50 Pocket Tasarımı Ortaya Çıktı
MOBİL

Huawei P50 Pocket Tasarımı Ortaya Çıktı

Huawei P50 Pocket tasarımı gün yüzüne çıktı. Böylelikle Çin merkezli teknoloji devi Huawei'nin katlanabilir akıllı telefon modelinin nasıl bir görünüme sahip olacağı belli oldu.

Tabii ki bu sızıntıda yer alan bilgileri tamamen doğru olarak kabul etmeden önce, resmi tanıtıma kadar, mesafeli bir yaklaşım sergilemek doğru olacaktır. Huawei P50 Pocket oldukça yakın bir zamanda tanıtılarak satışa sunulmalı. Peki siz yeni modelden neler bekliyorsunuz?

YORUMLAR