Huawei P9 Çift Arka Kamera İle Geliyor

Huawei'nin 2016'da piyasaya süreceği P9 modeli çift arka kameraya sahip olacak.

Huawei P9 Çift Arka Kamera İle Geliyor

Huawei firmasının yeni model üst seviye akıllı telefonu olacak olan P9 ile ilgili yeni sızıntılar var. Bu son haberler Huawei P9'a olan ilgiyi arttırıyor.

Huawei en son Mate 8 modeliyle karşımıza çıkmıştı. 2015 yılı içerisinde 100 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşarak iddialı bir konuma yükselen Huawei, şu günlerde ise P9 modelinin hazırlıklarını yapıyor. Daha öncelerden P9 ile ilgili gelen sızıntılarda cihazın muhtemel özelliklerinden bahsediliyordu. P9 hakkında yayılan son sızıntılarda ise telefonun kamera özellikleri ve çıkış tarihi yer alıyor.

Huawei'nin yeni amiral gemisi olacak olan Huawei P9 Çin'li kaynakların haberlerine göre 2016'nın Mart ayında piyasaya sürülecek. Ayrıca ortaya atılan iddialara göre P9 modelinde iki adet arka kamera yer alacak. XiaomiToday'den yayılan habere göre arka kameranın çift Led flaşlı ve lazer otofokuslu olacağı belirtiliyor. Şu ana kadar görülmemiş bir özellik ile gelecek olan telefonun piyasada adından söz ettirmesi bekleniyor.

Diğer bir yandan Ekim ayında ortaya atılan iddialara göre telefonda 5.2 inçlik Full HD ekran, Kirin 950 yonga seti, 4 GB RAM ve parmak izi tarayıcı gibi yüksek özelliklerin görülmesi bekleniyor. Ayrıca metal kasa ile piyasaya sürülecek telefon hakkında yeni haberler geldiğinde paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik gelen haberler bu yönde.

Huawei P9 Max Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Huawei Honor Kamerasıyla Şaşırtacak

YORUMLAR