Huawei'nin 6.1 İnçlik Telefonu Ascend Mate Göründü

Akıllı telefon pazarında adını başarılı Android cihazlar ile dünya pazarına duyurmayı başaran Çinli üretici Huawei yeni bir çılgınlık peşinde. Samsung’un dev ekrana sahip Galaxy Note 2 cihazına telefon demeye yeni yeni kendimizi ikna etmişken Huawei ne ta

Huawei'nin 6.1 İnçlik Telefonu Ascend Mate Göründü

Akıllı telefon pazarında adını başarılı Android cihazlar ile dünya pazarına duyurmayı başaran Çinli üretici Huawei yeni bir çılgınlık peşinde. Samsung’un dev ekrana sahip Galaxy Note 2 cihazına telefon demeye yeni yeni kendimizi ikna etmişken Huawei ne tablet dedi ne karışımı, 6.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan bir akıllı telefon ile piyasayı sallamaya geliyor.

Git gide büyümeye devam eden akıllı telefon ekranları bizi hem korkutuyor hem de şaşırtıyor. Üreticilerin birbiri ile verdikleri mücadele içine ekran boyutları da karıştı. Piyasada kendine bir isim edinmiş olan başarılı şirket Huawei’nin ortaya çıkan son ürünü ekran boyutundaki yarışın nereye geldiğini gözler önüne seriyor.

İlk kez CES 2013’te tanıtılması beklenen Huawei Ascend Mate ilk bakışta dikkatleri üzerine toplayan bir cihaz. İlk bakışta diyoruz çünkü bu cihaz diğerleri yanında 6.1 inç büyüklüğündeki ekranı ile oldukça göze batıyor. Huawei Ascend Mate’in 6.1 inçlik ekranının yanı sıra, 1.8 Ghz gücünde çalışan dört çekirdekli bir işlemcisi, 2 GB RAM’i, 4000mAh bataryası ve 13 megapiksel kamerası bulunuyor. Bu cihazı merak etmemek elde değil.

LG İlk Büyük Ekran OLED Televizyonu Satışa Sunuyor

YORUMLAR