İçinde Kablosuz Kulaklık Taşıyan Huawei Akıllı Saati Geliyor

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Huawei'nin yeni akıllı saati aynı anda içerisinde kablosuz kulaklıkları barındırabiliyor ve şarj edebiliyor. İşte detaylar!

İçinde Kablosuz Kulaklık Taşıyan Huawei Akıllı Saati Geliyor

Aylar önce patent başvurusuyla ortaya çıkan ve görsellerinin de düşmesiyle iyiden iyiye dikkat çeken yenilikçi tasarıma sahip Huawei'nin yeni akıllı saati Huawei Watch Buds görünüşe göre sektöre yeni bir soluk kazandıracak. Kendi haznesinde kablosuz kulaklık taşımanızı sağlayan bu yeni akıllı saat şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı.

İlk olarak geçtiğimiz Nisan ayında patent başvurusuyla ortaya çıkan ancak her patent başvurusunun kanlı canlı ürüne dönmediği için yalnızca deneylerden ibaret olacağı düşünülen akıllı saat modeli gerçek oldu. Kablosuz kulaklıkları saatin altındaki haznede taşıyan Huawei Watch Buds'ın yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

İçinde Kablosuz Kulaklık Taşıyan Huawei Akıllı Saati Geliyor

Huawei Watch Buds Ne Zaman Çıkacak?

HarmonyOS işletim sistemiyle çalışan ve deri kayış ve çelik çerçeveye sahip olduğu görülen bu modelin muadillerine kıyasla benzer bir kalınlığı bulunuyor. Haznesinde kablosuz kulaklıklar bulunan Huawei Watch Buds, bu hazne üzerinden kulaklıkları şarj edebilecek. Burada önemli nokta akıllı saatin şarjının ne denli uzun ömürlü olduğu ancak şimdilik saat hakkında çok fazla detaya sahip değiliz.

Özellikle son dönemde akıllı saatleriyle adından oldukça söz ettiren Huawei'nin bu yeni modeliyle sektöre yeni bir soluk kazandırması bekleniyor. Cihazın yakın zamanda tanıtılması, 2023 yılı başında da kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Peki siz Huawei Watch Buds hakkında ne düşünüyorsunuz? Kablosuz kulaklıkları akıllı saat içerisinde barındırmak sizce cazip bir fikir mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Huawei Akıllı Gözlüğü Vision Glass'ı Tanıttı
TEKNOLOJİ

Huawei Akıllı Gözlüğü Vision Glass'ı Tanıttı

2022 yılı artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojileri için altın çağlardan biri oldu diyebiliriz. Arka arkaya büyük firmalar tarafından çıkarılan modeller, adeta geleceğin teknolojisinin bir ön izlemesi gibi.

A101'de Dev İndirim: Akıllı Telefonlar, Televizyon Modelleri ve Teknolojik Aksesuarlar!
İNTERNET

A101'de Dev İndirim: Akıllı Telefonlar, Televizyon Modelleri ve Teknolojik Aksesuarlar!

A101'in bu haftaki fırsat ürünleri arasında uygun fiyatlı cep telefonları, televizyon modelleri, teknolojik aksesuarlar ve teknolojik ev aletleri yer alıyor.

YORUMLAR