Kaave Falı

Kaave Falı

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 224,466
  • DOSYA BOYUTU 9.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici didiLabs

Kaave Falı, Android telefon ve tablet sahiplerinin fakat öncelikle bayanların kahve falı baktırmak için kullanabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Kaave Falı, kahvenizi içtikten sonra sizin için kahve falınıza bakacak birilerini bulabilmenin en etkili yollarından bir tanesidir. Android telefon ve tabletler üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama sayesinde saat kaç olursa olsun içtiğiniz kahvenin resimlerini çekerek gönderebilir ve size özel kahve yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Falınıza baktırmak için kahve fincanı ve tabağının resimlerini çekerek göndermeniz gerekiyor.

Uygulama üzerinde falınıza bakan kişinin adı Falcı Bacı. Bu abla kahve fallarınıza ücret almadan bakarak, falınızı yorumluyor. Fakat bu abla ile çalışan diğer arkadaşlar da mevcut. Melek Abla ve Jasmine diğer falcılar fakat bu ablaların uzmanlık alanları farklı. Melek Abla, aşk, ikili ilişkiler ve aile hayatı konularında uzman. Jasmine ise arkadaşlıklar, iş hayatı ve maddi gelecek ile ilgili yorumlar yapabiliyor. Tabi bu 2 ablanın Falcı Bacı'dan farkı ücretli olması. Yani Falcı Bacı'nın ücretsiz olarak bakacağı kahve falı ile yetinmezseniz, bu iki ablaya da ulaşarak onlarında yorumunu alabilirsiniz. Bunu yapabilmek için uygulama üzerinde krediniz olması gerekiyor. Krediyi uygulama içerisinden satın alabilirsiniz. Bunun dışında uygulama içerisinde altın üyelik sistemi bulunmaktadır. Nedeni ise, yoğunluk yaşandığı zamanlarda altın üyelik sahibi üyelere öncelik verilmesi. Böyleleikle üyelik sahibi iseniz, yoğun saatlerde dahi kahve falı gönderseniz, falınız hemen yorumlanarak size gönderilecektir.

Uygulamaya Facebook hesabınız ile giriş yaparak fallarınızın e-posta olarak gelmesini sağlayabilir ve böylece tüm baktırdığınız falların e-posta adresinizde depolanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca fal yorumlarınızı sosyal medya platformları üzerinde arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Özellikler:

  • Göndereceğiniz kahve fincan ve tabak fotoğrafları binlerce farklı şekil ve düzene göre incelenir
  • Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size ve burcunuza özel olarak yorumlama
  • Yorumlanan tüm fallarınızı telefonunuzda saklama
  • Facebook ile giriş sistemi sayesinde farklı cihazlar üzerinden rahatça giriş yapabilme

Ne demişler, fala inanma falsız da kalma. Sizde fal baktırmayı seviyorsanız yada denemek istiyorsanız, Kaave Falı uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirererek hemen ilk kahve falınıza baktırabilirsiniz.