Injustice: Gods Among Us için 2 Yeni Karakter Açıklandı

Injustice: Gods Among Us için yakından tanıdığımız iki yeni kötü adam oyuna dahil edildi.

Injustice: Gods Among Us için 2 Yeni Karakter Açıklandı

Mortal Kombat'ın yapımcısı Netherrealm Studios tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us için iki yeni karakter duyurusu geldi.

DC Comics evrenindeki karakterleri bir araya getiren Injustice: Gods Among Us, ilk tanıtımdan beri dövüş oyunu severlerin yakından takip ettiği bir oyun. Yakın takibin başlıca sebebiyse Mortal Kombat'ın şiddetinin DC Comics karakterlerinin ihtişamıyla birleşmesinin nasıl bir oyun deneyimi sunacağı düşüncesi. Üstelik içerisinde bir çok tanıdık isime ev sahipliği yapması oyunu daha da cazip kılıyor. DC Comics evrenindeki karaktlerden kimler mi var? Netherrealm Studios, neredeyse herkesi oyunun kadrosuna dahil etmiş. Üstelik son açıklanan iki karakterle kadro neredeyse tamam oluyor.

Injustice: Gods Among Us için yeni açıklanan iki karakter: Bane ve Lex Luthor. Bu iki karakterin oyun içi modellemelerini aşağıdaki dergi taramasından görebilirsiniz.

Bu iki karakter ile beraber şu ana kadar açıklanan toplam karakter listesi şu isimlerden oluşuyor:

Bane

Batman

Catwoman

Cyborg

Deathstroke

Flash

Green Arrow

Green Lantern

Harley Quinn

Lex Luthor

Nightwing

Solomon Grundy

Superman

The Joker

Wonder Woman

Injustice: Gods Among Us; PS3, Wii U ve Xbox 360'a 29 Nisan 2013 tarihinde çıkacak.

Injustice: Gods Among Us Oynanış Videosu
OYUN

Injustice: Gods Among Us Oynanış Videosu

Mortal Kombat'ın yapımcıları tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us'ın oynanış videosunu sizlerin beğenisine sunuyoruz. Superman, Batman, Flash, Green Arrow gibi DC Comics yayınevine ait çizgi romanların karakterlerini barındıran dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us; PS3, Wii U ve Xbox 360 platformlarına çıkacak.

Dövüş Oyunu Naruto Shippuden: UNS 3'ün Çıkış Tarihi

YORUMLAR