Instagram 3.0 ve Photo Maps Özelliği

80 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ve Facebook tarafından satın alınan mobil fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram için gelen 3.0 güncellemesiyle birlikte bir çok yenilik gün yüzüne çıktı. Yeni güncelleme ile birlikte gelen en dikkat çekici özellik i

Instagram 3.0 ve Photo Maps Özelliği

80 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ve Facebook tarafından satın alınan mobil fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram için gelen 3.0 güncellemesiyle birlikte bir çok yenilik gün yüzüne çıktı.

Yeni güncelleme ile birlikte gelen en dikkat çekici özellik ise Photo Maps. Yeni geliştirilen Photo Maps özelliği kullanıcıların hangi fotoğraflarını nerede çekildiklerini ve paylaştıklarını harita üzerinde göstermekte.

Photo Maps özelliği aslında Facebook'un Instagram'ı satın aldığını hissettiren en büyük özellik diyebiliriz. Çünkü Photo Maps uygulaması sayesinde kullanıcılara kısmen bir zaman tüneli sunuluyor.

Kullanıcılar uygulamalarını güncelledikten sonra profillerindeki Photo Maps sekmesi üzerinden çektikleri fotoğrafları harita üzerinde görme şansına sahip olacaklar. Aynı zamanda kullanıcılar isterlerse fotoğraflarına eklenen yer bilgilerini kaldırarak haritadan silebilecekler.

Instagram 3.0 güncellemesi ile gelen diğer yeniliklerden bazılarıysa: daha yaygın fotoğraf yükleme, yorumları spam olarak işaretleyebilme, sonsuz kaydırma v.b.

YORUMLAR