Instagram’a Çok İstenen Özellik Geliyor!

Instagram, kullanıcılarının beklediği yeni Anket özelliğini getiriyor!

instagram yenilikleri

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kullanıcıları için pek çok yeni özellik getiriyor. Bu noktada, mevcut kullanıcılarının isteklerine önem veren ve uygulama kısmında da hızlı olan Instagram, bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu yenilik, pek çok kişinin severek kullandığı ‘Anket’ çıkarmasına gelmeye hazırlanıyor. Önceden iki şık eklenebilen anket özelliğini güncellenerek seçenek sayısını artırılacak.

Ocak ayının en çok Instagram kullanan ülkeleri belli oldu

Instagram’ın Anket Özelliğine Yenilik

2017 yılında Hikâyeler özelliği ile kendisine yepyeni bir boyut kazandıran Instagram, hikayelerinin konseptini yenilemeye ve yeni eklentilere yer vermeye devam ediyor. Bu noktada, Instagram kullanıcılarının hikâyelerine yerleştirdikleri ankete yalnızca ‘Evet’ ve ‘Hayır’ olarak iki şık ekleyebiliyor olması, pek çok kişi tarafından yetersiz bulunmuştu. Bazı sorulara verilmesi gereken cevapların 2’den fazla olduğunu düşünen kullanıcılar, daha fazla şık olması gerektiğini savunuyordu. Bunun üzerine harekete geçen şirket, Anket çıkartmasını yenileme kararı aldı.

instagram anket yenilikleri

Instagram, Anket Seçeneklerini 4’e Çıkardı

Meta’ya bağlı sosyal medya platformu, anket çıkartmasını güncelleme adımları attı. Bu noktada, kademeli olarak kullanıma sunulan yeni özellik ile anketlere dört adede kadar şık eklenebilecek. Şık sayısının artmasına ek olarak Instagram, anket çıkartmasının tasarımını da değiştirdi.Önceden hikâyeye yatay olarak eklenen özellik, artık dikey bir görünüme sahip olacak. Ancak bunun için kullanıcılar, Instagram’ın yeni sürümünü güncellemeli.

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

Instagram gönderilen istekler nasıl bulunur, nasıl silinir, gönderilen tüm istekleri toplu olarak silmek mümkün müdür gibi sorulara yanıt verdiğimiz bu makalede kendi gönderdiğiniz takip istekleri ile ilgili merak edebileceğiniz tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Bunları yanı sıra, uygulamadan aldığı ekran görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşan sosyal medya danışmanı Meg Coffey, “Instagram Hikâyeler için yeni anket seçenekleri geldi. Sonunda 4’e kadar şık ekleyebileceğiz” notuyla güncellemeyi takipçileriyle paylaştı.

 

YORUMLAR