Instagram ve Threads Çöktü mü? Kullanıcılar Erişim Sorunu Yaşıyor!

Instagram'da yaşanan yeni bir erişim sorunu insanları farklı platformlara itmiş durumda. İşte yaşanan erişim sorununa dair detaylar!

Genel olarak kolay kolay erişim sorunlarıyla karşımıza çıkmayan Instagram'da son zamanlarda bu sorunla oldukça sık karşılaşıyoruz. Bugün gece saatlerinde birçok kullanıcı Instagram'da yeni bir erişim sorunu yaşamaya başladı.

Kullanıcıların ilk olarak X üzerinden bildirdiği Instagram erişim sorunu birçok farklı problemi kapsıyor. Ayrıca durum sadece Instagram'la sınırlı kalmıyor ve kullanıcılar Threads uygulamasına da erişim sağlayamıyor.

Instagram ve Threads Hesapları Çalındı Sandılar

Saat 03:00 sularında Instagram ve Threads uygulamalarına giriş yapmak isteyen kullanıcılar hesap oturumlarının aniden kapandığına dair bir hata mesajı aldılar. Uygulamaya tekrar giriş yapılabiliyor ancak birkaç dakika sonra kullanıcı hesaptan tekrar atılıyor.

Çıkan hata mesajı ile birlikte birçok kullanıcı hesaplarının çalındığını düşünerek panik yapmaya ve şifrelerini değiştirmeye çalışmaya başladılar. X uygulamasında herkesin tweet atmaya başladığını gören kullanıcılar, problemin sadece kendi hesaplarında olmadığını görünce rahatladılar.

Instagram Onay Kodu Gelmiyor, Çözümü Nedir?
SOSYAL MEDYA

Instagram Onay Kodu Gelmiyor, Çözümü Nedir?

Instagram onay kodu gelmiyor problemi, görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan hesabın kullanılamamasına neden olur.

Downdetector'den şu an kontrol ettiğimizde sorunun şu an tamamen çözülmediğini ancak büyük bir kesimde sorunun devam etmediğini de söylemek mümkün. Baktığımızda şu an her iki hesaba da erişim sağlayabilen ve hesaptan çıkış yapılmamış hesapların da mevcut olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR