Instagram Engelleme Önerisi Özelliği Geliyor!

Instagram, çok konuşulacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığı iddia edildi. İşte, Instagram engelleme önerisi özelliği ile ilgili tüm detaylar!

Tüm dünyada oldukça popüler olan fotoğraf odaklı sosyal medya platformu Instagram'a çok konuşulacak bir özellik olan engelleme önerisi geliyor. İddiaya göre Instagram, engellemek isteyebileceğiniz hesaplar için öneride bulunacak. İşte Instagram engelleme önerisi özelliği detayları:

Sosyal medya platformları genellikle kullanıcıların kimleri takip etmek isteyebileceği ile ilgili birtakım önerilerde bulunur. Bu durum, Instagram'da da geçerlidir; ancak ortaya atılan bir iddiaya göre Instagram, kullanıcıların kimleri engellemek isteyebileceklerini de önerecek.

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

Instagram gönderilen istekler nasıl bulunur, nasıl silinir, gönderilen tüm istekleri toplu olarak silmek mümkün müdür gibi sorulara yanıt verdiğimiz bu makalede kendi gönderdiğiniz takip istekleri ile ilgili merak edebileceğiniz tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Instagram Engelleme Önerisi Özelliği Nedir?

Geçtiğimiz günlerde Instagram, tüm hikayeleri aynı ekranda görebilmenize olanak sağlayan "Tüm hikayeleri gör" özelliğini bazı kullanıcılar için kullanıma sunmuştu. Instagram, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Instagram'ın çok konuşulacak bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Alessandro Paluzzi isimli Twitter kullanıcısı, tersine mühendislik yöntemi ile Instagram'a gelecek olan yeni bir özelliği keşfetti. İddiaya göre Instagram, kullanıcıların engellemek isteyebileceği hesapları da önerecek. Peki, bu özellik nasıl çalışacak? Instagram, engellemek isteyebileceğiniz hesapları rastgele önermeyecek.

Facebook'ta daha önce engellediğiniz kullanıcıların Instagram hesaplarını tespit edecek. Instagram'da tespit edilen hesaplar, engellenen hesaplar bölümünde gösterilecek. Liste halinde gösterilen hesapları istediğiniz zaman pratik bir şekilde engelleyebileceksiniz. 

Engelleme Önerisi Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Facebook ile entegre olarak çalışacak engelleme önerisi özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor ancak bu özelliğin yıl sonuna kadar eklenmesi bekleniyor.

YORUMLAR