Instagram Hikayeler'e Yeni Güncelleme Geldi

Instagram Hikayeler'e 60 saniyeye kadar kesintisiz paylaşım yapabilme güncellemesi geldi. Detaylar haberimizde!

Instagram'ın Hikayeler alanında geçtiğimiz seneden itibaren, 60 saniye süren içerik paylaşma özelliği birçok kullanıcı tarafından test edilmişti. Bu özellik şimdi herkes tarafından erişebilir hale geldi. 60 saniyeyi geçmeyecek şekilde paylaşabilecek tek parçalık story özelliği tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu.

Artık Instagram Hikayeler'de 60 saniye altında kalan paylaşımlar 15'er saniyelik parçalara bölünmeyecek. Özelliğin hem paylaşımı yapanlar hem de izleyenler tarafından olumlu geri dönüşler alacağı düşünülüyor. 

Instagram'ın Yeni Özelliği Kullanıma Açıldı

60 saniyeye kadar çekilebilecek hikayelerin paylaşılması, Instagram'ın Reels ve Hikayeler arasındaki sınırı da kaldırması anlamına geliyor. Sürenin uzaması ile 60 saniye altındaki paylaşımlar için kullanıcılara iki farklı seçenek daha sunuluyor. 

Ağırlıklı olarak video paylaşımına yönelen Instagram, Reels için alt limiti de 60 saniyeden 90 saniyeye yükseltmişti. 15 dakika altı Reels video paylaşma özelliğini de devreye sokmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Kullanıcı Verilerini Toplama Nedeniyle Facebook ve Instagram'a Dava açıldı. Haberin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’dan mesajlarınızı yanlışlıkla kayıp etmiş ya da silmiş olabilirsiniz. Eğer siz de bu durumu yaşadıysanız Instagram silinen mesajları geri getirme işlemi nasıl yapılır gelin birlikte bakalım.

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

Instagram gönderilen istekler nasıl bulunur, nasıl silinir, gönderilen tüm istekleri toplu olarak silmek mümkün müdür gibi sorulara yanıt verdiğimiz bu makalede kendi gönderdiğiniz takip istekleri ile ilgili merak edebileceğiniz tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR