Instagram'ın En Çok Beğenilen Fotoğrafı Artık Bir Yumurta

Instagram’ın en beğenilen fotoğrafı listesinin ilk sırasında yumurta oturdu.

yumurta instagram

Instagram’ın en beğenilen fotoğrafı listesinin ilk sırasında yumurta oturdu. 4 Ocak tarihinde paylaşılan yumurta görseli, Birleşik Devletler’in en ünlü isimlerinden Kylie Jenner’ın paylaşımını geçerek, en beğenilen Instagram gönderisi olmayı başardı.

4 Ocak tarihinde world_record_egg, Dünya Rekoru Yumurta isimli hesap üzerinden paylaşılan bembeyaz arka plan önüne yerleştirilmiş sade yumurta fotoğrafı, başta kimsenin ilgisini çekmemişti. Sonrasında çeşitli sosyal medya siteleri üzerinde paylaşılmaya başlanan rekor denemesi, bugün sabah saatlerinde amacına ulaştı. Yumurta, 6 Şubat 2018 tarihinde Kylie Jenner’ın yeni doğan bebeğinin bulunduğu ve 18.1 milyon beğeni alan Instagram gönderisini geçti.

Sade yumurta gönderisi, TSİ 09.30 civarında 23 milyon beğeni alarak, Jenner’ın 7 milyon beğeni üzerine çıktı. Dünya rekorunun internet sitelerine haber olmaya başlamasıyla beğeni sayısının daha da yükseleceği tahminler arasında yerini aldı. Gönderiyi takip edenler, yumurta resminin sadece 13 Ocak’ta 4 milyondan fazla beğeni aldığını da dile getirdiler.

Yumurta ve Kylie Jenner’dan sonra 13.3 milyon beğeniyle Justin Bieber’ın Hailey Baldwin ile nişanlandığı görsel üçüncü sırada yer alıyordu. Dördüncü sırada, silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden XXXTentacion’ın ölmeden önceki son fotoğrafı, beşinci sıradaysa yine Kylie Jenner’ın kızının ikinci fotoğrafı yer alıyordu.

 

 

İşte Instagram'ın En Çok Kazananları
SOSYAL MEDYA

İşte Instagram'ın En Çok Kazananları

Son yıllarda sosyal medyanın popülerleşmesiyle birlikte bu mecradan yüksek miktarda para kazananlar da artmaya başladı. Servis Hopper HQ yaptığı araştırma kapsamında Instagram'ın en çok kazanan isimlerini sıraladı.

Instagram Facebook’tan Daha mı İç Karartıcı: Instagram Özçekim Raporu
SOSYAL MEDYA

Instagram Facebook’tan Daha mı İç Karartıcı: Instagram Özçekim Raporu

Facebook'ta durum paylaşmak ile Instagram'da fotoğraf paylaşmak arasında fark olmadığını düşünenler biraz yanılıyorlar.

Instagram Öyle Bir Hata Yaptı Ki
SOSYAL MEDYA

Instagram Öyle Bir Hata Yaptı Ki

Instagram, platforma yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Sosyal medya devinin en yeni özelliği olan “soru sorma” özelliği kısa sürede kullanıcıların büyük beğenisini kazandı.

YORUMLAR