Instagram Sürekli Atıyor: Instagram Sürekli Olarak Duruyor Hatası ile Gündemde

Instagram sürekli olarak duruyor hatası çözümü nedir? Instagram kullanıcıları Instagram sürekli duruyor hatası yaşamaya başladı.

instagram-reels-alisveris-yapma-ozelligi

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Instagram sürekli olarak duruyor hatası ile kullanıcıları çıldırtıyor. Instagram sürekli olarak duruyor hatası çözümü nedir? Instagram sürekli olarak duruyor hatası nasıl düzeltilir? Bilmeniz gerekenler haberimizde.

Instagram Sürekli Olarak Duruyor Hatası Çözümü: Instagram Sürekli Atıyor

Instagram kullanıcılarının uygulamaya erişmekte sorunlar yaşadığı aktarılıyor. Instagram uygulaması sürekli atıyor. Kullanıcılar uygulamanın sürekli attığını dile getirmekte. Peki yaşanan bu sorun nasıl düzeltilir? Sunucuların anlık durumlarını gösteren DownDetector'da Instagram sunucularında sorun yaşandığı görülüyor. Instagram sunucularında yaşanan sorundan dolayı Instagram sürekli atıyor.

instagram-surekli-olarak-duruyor-hatasi-cozumu-instagram-surekli-atiyor

Instagram sürekli atıyor sorunu nasıl çözülür?

Instagram sürekli atıyor sorunu için yapılabilecek bir şey bulunmuyor. Google Play Store üzerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Uygulama güncel değil ise güncellemenizi öneriyoruz. Sorun sunucu tarafında yaşandığı için tüm Android cihazları etkilemekte. Bu yüzden telefon üzerinden bir şey yapılmasına gerek bulunmuyor.

Instagram sürekli atıyor sorunu çözümü

Instagram yazılım ekibinin sorun üzerinde çalıştığını tahmin ediyoruz. Sorunun çözümü için kullanıcıların yapması gereken bir şey ne yazık ki yok. Tekrar belirtmek gerekirse sorun sunuculardan dolayı kaynaklanıyor. Bu yüzden kullanıcılar uygulamayı kaldırıp yükleseler bile aynı sorunu yaşamaya devam edecektir.

Instagram sürekli atıyor sorunu ne zaman düzelecek?

Instagram yazılım ekibinin sorunu kısa süre içerisinde çözeceğini tahmin ediyoruz. Sorunun neden kaynaklandığı ve ne zaman düzeleceği ile ilgili bir açıklama henüz yapılmış değil. Konu hakkında gelişmeler oldukça haberimizi güncelleyeceğiz. Bizleri takipte kalarak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Sizler aynı sorunu yaşıyor musunuz? Instagram sürekli atıyor sorunu sizde de var mı? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi hem bizlerle hem de diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

2 MB'ın Altında Yer Kaplayan Instagram Lite Tanıtıldı
SOSYAL MEDYA

2 MB'ın Altında Yer Kaplayan Instagram Lite Tanıtıldı

Instagram Lite Hindistan'da tanıtıldı. Facebook'un sahibi olduğu Instagram bir süre önce Lite sürümünü kullanıma kapatmıştı.

Şirket yeni özellikler ile uygulamayı geliştirmeye devam ediyor. Instagram geçtiğimiz haftalarda yeni canlı yayın özelliklerini de paylaşmıştı.

Instagram’ın yeni Canlı Yayın özelliklerinin detayları da şu şekilde:

  • Tüm dünyadaki Instagram kullanıcıları dört saate kadar süren canlı yayınlar yapabilecek. Bu güncelleme ile özellikle eğitmen, müzisyen, sanatçı gibi insanların 60 dakika sınırına takılmadan takipçileriyle etkileşim kurması kolaylaşacak. Bir saatten uzun canlı yayın yapabilmek için hesapların IP veya kural ihlali gerçekleştirmemiş olması gerekiyor.
  • İçerik üreticilerinin talepleri doğrultusunda, Instagram yakın zamanda canlı yayınların 30 güne kadar arşivlenebilmesini sağlayacak. Bu özellik ile canlı yayınlar Stories ve Akış gönderilerine benzer şekilde arşivlenebilecek.
  • Canlı yayınların daha kolay keşfedilebilmesi için IGTV’ye canlı yayınlara özel bir sekme gelecek. Böylece canlı yayınlar, yayın sırasında ve sonrasında IGTV’de kolayca görülebilecek.

YORUMLAR