Instagram Takipçi Gizleme Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Instagram takipçi gizleme özelliği ile kullanıcı gizliliğini önemli ölçüde arttıracak. İşte sosyal medya hizmetinin üzerinde çalıştığı özelliğin ayrıntıları!

Instagram takipçi gizleme özelliğini test ediyor. Kullanıcılar, yeni özellik ile birlikte görüntü tabanlı sosyal medya platformunda takipçi listesini gizleyebilecek. Peki, yeni Instagram özelliği ne zaman gelecek? Kullanıcı deneyimini iyileştirebilecek özelliğe ilişkin merak edilen detaylar haberimizde.

Instagram Takipçi Gizleme Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Dünya genenelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan görüntü tabanlı sosyal medya hizmeti Instagram, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımak için yenilikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, yeni bir özelliği daha test etmeye başladı.

Instagram Hikayeler İçin Yeni Özellik Yolda: Türkiye'de Test Ediliyor!
SOSYAL MEDYA

Instagram Hikayeler İçin Yeni Özellik Yolda: Türkiye'de Test Ediliyor!

Instagram Hikayeler için yeni özellik test sürecine girdi. Görüntü tabanlı sosyal medya platformu, kullanıcı deneyimini iyileştirecek yeni özelliği Türkiye'de test etmeye başladı.

Tersine mühendislik uzmanı ve aynı zamanda bir uygulama araştırmacısı olan Alessandro Paluzzi, popüler sosyal medya platformunun üzerinde çalıştığı yeni özelliği gün yüzüne çıkardı. Şirketin takipçi listesini gizleme özelliğini test ettiği ortaya çıktı.

Kullanıcıların gizlilik düzeyini önemli ölçüde arttıracak özelliğin şu anda yalnızca 4000'den fazla takipçiye sahip olan doğrulanmış işletme hesapları için geçerli olduğu belirtildi. Paluzzi ayrıca yeni özelliğe ilişkin bir ekran görüntüsü de paylaştı.

Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntüsüne baktığımızda takipçi listesinin yalnızca hesabın sahibi tarafından görülebileceği ifadesini görüyoruz. Dolayısıyla söz konusu özellik kullanıma sunulduğu takdirde kullanıcılar, isteğe bağlı olarak takipçi listesini gizleyebilecek.

Yeni özelliğin tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Bunun yanı sıra söz konusu özelliğin ne zaman erişime açılacağı da belli değil. Şirketin konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadığını belirtelim.

Instagram Hikayeleri Beğenme Özelliğine Kavuşuyor

Popüler sosyal medya platformu, geçtiğimiz günlerde hikayeleri beğenme özelliğini test etmeye başladığını açıkladı. Yeni özelliğe şu anda yalnızca bazı kullanıcıların erişebildiği belirtildi. Sosyal medya hizmeti, yalnızca hikayeyi paylaşan kişinin toplam beğeni sayısını görebileceğini söyledi.

Şirketin toplam beğeni sayısını herkese açık hale getirmek için herhangi bir planının olmadığı ifade edildi. Yapılan açıklamaya göre beğeni sayısının görünümü isteğe bağlı olmayabilir. Birçok Instagram kullanıcısı, şu anda test aşamasında olan yeni özelliği görmeye başladı.

Instagram takipçi gizleme özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüntü tabanlı sosyal medya platformundaki kullanıcıların gizlilik seviyesini arttıracak yeni özellik ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR