Instagram Web Sitesi Deneyimini İyileştiriyor

Bazı kullanıcılar, Instagram'ın web sitesinin yenilenmiş bir deneyim sunduğunu fark etti. İşte yenilenen web sitesi deneyimine dair detaylar!

Instagram Web Sitesi Deneyimini İyileştiriyor

Instagram için özellikle iPad kullanıcıları iPad'e özelleştirilmiş bir uygulama bekliyordu fakat görünüşe göre Meta'nın hâlâ bu yönde bir planı yok çünkü şirket şu anda ana odağının web sitesindeki deneyimi iyileştirmek olduğunu söylüyor.

The Verge tarafından bildirildiği üzere bir dizi Instagram kullanıcısı, hizmeti web'de kullanırken tamamen yeni bir deneyim gördüklerini fark etmeye başladı. Şirket, beklenen iPad uygulaması yerine web deneyimine kapsamlı değişiklikler getiriyor, böylece sonunda kullanıcılar hizmeti web üzerinden de rahatlıkla kullanabilecekler.

Meta sözcüsü Christine Pai, "deneyimi iyileştirmeyi, video deneyimini optimize etmeyi ve DM kısmına yenilikler getirmeyi" amaçladıklarını söyledi.

"Her zaman insanlar için Instagram.com web deneyimini iyileştirmenin yolları üzerinde çalışıyoruz. Yakın zamanda Instagram.com'u modernize etmek için bir dizi güncellemede bulunduk."

Instagram Web Sitesi Deneyimini İyileştiriyor

Meta'nın Instagram iPad Uygulamasına Dair Hâlâ Bir Planı Yok

Yeni deneyime erişenler, sol tarafa bir menünün taşındığını ve DM deneyiminin web için daha uygun olduğunu belirtiyor. Instagram, deneyimi web'e uyarlama konusunda kesinlikle Twitter ve Facebook'tan bazı ipuçları alıyor gibi görünüyor.

Şirket ayrıca kullanıcılar hâlâ bekliyor olsa da tabletler ve özellikle iPad için özel bir uygulama yayınlama planlarından bahsetmedi.

İnsanlar, iPad ve Instagram'ın varlığından bu yana Instagram için bir iPad uygulaması istiyorlar. Şu anda pek çok sosyal mecra arasında iPad ve tabletler için özgün bir uygulaması bulunmayan tek sosyal mecra Instagram.

Instagram Topluluk Kuralları Güncelleniyor: Çok Sıkı Tedbirler Alınacak
SOSYAL MEDYA

Instagram Topluluk Kuralları Güncelleniyor: Çok Sıkı Tedbirler Alınacak

Instagram, "Topluluğumuzu Kötüye Kullanımdan Nasıl Koruduğumuza İlişkin Güncellemeler" başlıklı bir yazı yayımlayarak, içerik alanında yeni bir dönem başladığını duyurdu.

Mark Zuckerberg Metaverse Konusunda Geri Adım Atmıyor
İNTERNET

Mark Zuckerberg Metaverse Konusunda Geri Adım Atmıyor

Son yıllarda dilimize pelesenk olan kelimelerden biri olan metaverse, ünlü teknoloji milyarderi Mark Zuckerberg için çok şey ifade ediyor.

YORUMLAR